Mobil:


Limbi vorbite
Romană, Engleză, Greacă

Urmărește-ne și pe:
Proprietăți active
4
Proprietăți tranzacționate
48
Cumpărători activi
262
De ce să lucrezi cu Madalina Manoila?
În relaţia cu clienţii mei pun la dispoziţie 15 ani de experienţă în domeniul imobiliar şi împreună cu echipa RE/MAX Optimus îţi oferim toată gama de servicii de care ai nevoie atunci când treci printr-o tranzacţie imobiliară.
În această perioadă am acumulat, pe lângă experienţa tranzacţiilor, şi foarte multe informaţii importante din domeniul imobiliar, investind în educaţie şi practică sute şi mii de ore de training.
Toate acestea ţi le pun la dispoziţie. De ce?
Pentru ca tot acest proces de vânzare sau cumpărare, prin care trebuie să trecem împreună, să devină facil, odată ce m-ai ales agentul tău imobiliar.
Sunt suficient de abilă să rezolv orice problemă ai avea în acest domeniu. Mă ghidez în viaţă după principii solide: integritate, echilibru, educaţie, constanţă, atitudine, excelenţă, gratitudine. Sunt valori ce le dezvolt zi de zi şi la locul meu de muncă, ele sunt principiile după care afacerea mea se ghidează şi se construieşte continuu.
Dacă îţi doreşti tranzacţii finalizate în cel mai scurt timp posibil, la cel mai bun preţ şi fără prea mult stres, îţi stau la dispoziţie.
Dacă dorești să pornești o carieră în real estate și ai emotii că nu știi de unde să începi și nu ești sigur ce lucruri ai de învățat, dar vrei o creștere rapidă lângă o echipă care performează, vino alături de noi. Îți voi ghida drumul ca agent începător, voi asista continuu la integrarea ta între agenții biroului și voi fi întotdeauna lângă tine pe tot parcursul învățării. Experiențele ieșirii în piață le vom trăi la început împreună, apoi tu singur, îți vei alege drumul pe care vei vrea să mergi ca agent imobiliar.

Contactează-mă !
CERTIFICĂRI OBȚINUTE
Power Start
Power Start
Juridic cu Anca Pacurar
Juridic cu Anca Pacurar
Executive Club
Executive Club
Contactează-mă!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.