Mobil:


Limbi vorbite
Romană, Engleză

Urmărește-ne și pe:
Proprietăți active
3
Proprietăți tranzacționate
30
Cumpărători activi
37
De ce să lucrezi cu Iulian Baragau?
Cu o experienţă de peste 28 de ani în Marketing & Vânzari, dintre care aproape 20 de ani în domeniul vânzarii asigurarilor de viată şi generale, unde am învăţat ce înseamnă să ofer servicii impecabile clienţilor mei, am decis de curând să-mi largesc sfera de activitate în domeniul imobiliar, atât de conectat cu activitatea mea anterioara.
Pentru ca în viaţa mea profesională m-am bazat continuu pe calitate şi m-am concentrat pe educaţie, dorindu-mi întordeauna să învaţ de la cei mai buni în domeniu, am ales acum să mă alătur celei mai mari agenţii imobiliare din lume şi să fac parte din casa celor mai buni agenţi.
Un adevăr simplu: TOŢI suntem CLIENŢI!
Şi noi toţi vrem să fim trataţi prompt, cu respect, responsabilitate si încredere.
Cu zeci de ani de experienţă în domeniul imobilar, colegii din RR/MAX Romania deţin informaţiile şi calităţile necesare de care un agent are nevoie pe tot parcursul unei tranzacţii de succes.
Aşa ca orice nevoie ai avea în domeniul imobiliar, eu te pot ajuta să vinzi, să cumperi, să închiriezi orice produs imobiliar. Pun la dispoziţie deschidere, corectitudine, timp, energie şi multă dedicare pentru ca tu să obţii o tranzacție în cel mai scurt timp, cel mai bun preţ, cu cel mai puţin stres.
Aşa ca tot ce trebuie să faci tu, este să mă contactezi daca ai nevoie de un serviciu sau un simplu sfat in domeniul imobiliar. Promit să fiu disponibil atât ţie cât şi recomandărilor tale, în cel mai scurt timp posibil!
CERTIFICĂRI OBȚINUTE
Power Start
Power Start
Juridic cu Anca Pacurar
Juridic cu Anca Pacurar
Executive Club
Executive Club
Contactează-mă!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.