RE/MAX Grup de Lux

Contact RE/MAX Grup de Lux

*
*
*
*
 

Limbi vorbite

  • Engleza
  • Franceza
  • Germana
  • Maghiara
  • Italiana
  • Romana
  • Spaniola

Lideri mondiali in imobiliare !

Agentie imobiliara full service, in Cluj-Napoca, cu departamente disctincte :
- rezidential ; vanzari si inchirieri
- comercial ; vanzari si inchirieri
- birouri ; vanzari si inchirieri
- industrial ; vanzari si inchirieri
- terenuri si investitii

Vezi toată descrierea
Cu peste 15 ani de experienta, Grup de Lux este cea mai mare agentie imobiliara care activeaza pe piata clujeana. Incepand cu ianuarie 2011 am decis sa ne afiliem retelei RE/MAX, cu prezenta activa in peste 60 de tari si care numara peste 10.000 de birouri si 130.000 agenti imobiliari in intreaga lume.

Urmarind acoperirea pietei ca volum si teritoriu, am inaugurat in mai 2011 un nou sediu RE/MAX Grup de Lux in Bistrita si intentionam sa continuam aceasta expansiune in urmatorii ani.

Suntem mereu in cautare de persoane cu spirit antreprenorial pregatite sa se alature echipei noastre. Credem cu tarie in instruirea continua prin traininguri internationale, pentru a fi pregatiti sa oferim clientilor cele mai bune solutii imobiliare.

Asteptarile clientilor intr-o tranzactie imobiliara sunt solutionarea problemelor locationale, financiare, juridice si functionale. Avand avantajul unei experiente complexe pe piata imobiliara stim sa inchidem tranzactia care intruneste toate aceste aspecte. Dorinta noastra de a solutiona eficient nevoile clientilor, s-a concretizat in crearea departamentelor specializate, dedicate segmentelor: rezidential, birouri, comercial, industrial si terenuri.

Suntem agentia imobiliara cu cele mai multe oferte active si actualizate de pe piata, si reprezentam exclusiv cele mai renumite imobile clujene. Ne adaptam constant la trendurile pietei, fiind intotdeauna cu un pas inaintea concurentei.

Suntem agentia cu cea mai activa si constanta prezenta in mediul online. Am creat pentru clientii nostri o platforma inovatoare si usor de folosit, in care acestia pot gasi rapid cele mai bune oferte, informatii, sfaturi si analize imobiliare.

Promovam ofertele cu costuri zero pentru client, pe majoritatea canalelor online si offline si oferim vizibilitate internationala acestora prin reteaua RE/MAX. Portofoliul nostru include peste 1.000 de clienti si companii multinationale care au ales sa tranzactioneze cu noi.

Noi nu suntem simpli intermediari, suntem furnizori de solutii imobiliare, cei ce putem negocia pentru tine cea mai buna afacere.

Proprietati vandute recent

Proprietati inchiriate recent

Constantin Brancusi 99
Cluj-Napoca, Cluj, România
400458
Birou 0040 264 450 000
Fax 0040 264 450 505
E-Mail grupdelux.cluj@remax.ro

Apartamente de vanzare Bucuresti - Apartamente de vanzare Cluj - Apartamente de vanzare Ploiesti - Apartamente de vanzare Brasov - Apartamente de vanzare Iasi - Apartamente de vanzare Bacau - Apartamente de vanzare Constanta - Apartamente de vanzare Galati