Vila cu finisaje de lux in Pipera

230.000 € (1.503 €/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Pipera
  • ID proprietate: RMX14207
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă153 mp suprafaţa construită199 mp suprafaţa teren105 mp suprafaţa curte50 mp camere4 dormitoare4 etajeP+M băi4 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la22.07.2018

Descriere


REMAX Estates va propune spre vanzare 3 tipuri de vile in nordul capitalei, la o distanţă de numai 2 km de zona de business Aurel Vlaicu - Pipera, situate la o distanta de doar 400 m de Pipera Plaza si la 15 minute de Baneasa Shopping City.
In faţa cartierului se află o staţie de autobuze care leagă oraşul Voluntari de staţia de metrou Pipera, care se află la numai 2 km.
Realizate din beton armat, cu fundatii realizate din grinzi continue din beton armat si pereti despărţitori din caramidă Porotherm de 30 cm grosime, vilele sunt construite la cele mai inalte standarde de siguranta si functionalitate. Compatimentarea interioara este realizata din caramidă Porotherm de 11,5 cm grosime iar faţadă din sistem termoizolant polistiren expandat de 10 cm.
Vilele sunt prevazute cu centrale proprii, pardoseli din parchet triplu stratificat in living si dormitoare, piatra naturala si ceramica in bai si bucatarii. Tamplaria exterioara Salamander este cu 6 camere, izoland perfect atat termic cat si fonic.

De asemenea vilele au un parc pentru copii de peste 1000 mp si este asigurata paza 24h/24h. Avand un raport calitate - pret foarte competitiv, recomandam aceste vile pentru familiile care au nevoie de spatiu, curte proprie, finisaje de calitate, parc de 1000 mp privat pentru copiii care locuiesc in complex.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Pază permanentă
Dotări
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare