Vila Corbeanca, Paradisul Verde

200.000 € (926 €/mp)
  • Corbeanca
  • ID proprietate: RMX14628
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă216 mp suprafaţa construită240 mp suprafaţa teren731 mp suprafaţa curte731 mp camere5 dormitoare3 etajeP+1E+Pod băi3 anul construcţiei2002 tip imobilcase actualizat la29.06.2018

Descriere


Proprietatea este amplasata in poate cel mai apreciat si exclusivist ansamblu rezidential, pozitionat in afara orasului, "Paradisul Verde", o locatie binecunoscuta pentru confortul si siguranta oferite celor care-l locuiesc. Dispunerea aerisita a proprietatilor, aleile largi, spatiile verzi foarte bine intretinute, aerul curat, linistea si curatenia fac din acest complex destinatia preferata a multor familii care doresc sa locuiasca departe de tumultul, aglomeratia si poluarea orasului.
Suprafetele incaperilor din interiorul vilei sunt generoase si luminoase, atingandu-se astfel un nivel de confort ridicat, specific unui stil de viata modern si linistit. Curtea cu gradina amenajata este atent ingrijita si ofera suficient spatiu pentru: zona de gratar, bucatarie de vara, loc de joaca pentru copii, si o casuta de oaspeti.
Toate acestea se concretizeaza intr-o adevarata investitie de suflet, care asigura conditiile necesare unui trai confortabil, relaxat si sigur, intr-un cadru natural deosebit.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Spații agrement
Dotări
Aer condiționat Aragaz
Alte spaţii
Curte Debara Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare