Vilă de închiriat în zona Dacia

8.000 €/lună (10 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Dacia
  • ID proprietate: RMX10085

Caracteristici


suprafaţa utilă772 mp suprafaţa construită812 mp suprafaţa teren845 mp camere28 etajeD+P+1E+M băi6 anul construcţiei1937 tip imobilcase actualizat la23.04.2018

Descriere


Vila propusa spre inchiriere este situata in zona Parcului Ioanid, unul dintre cele mai renumite parcuri ale Burestilor.
Vila construita in anul 1934, in stil arhitectural neoromanesc se evidentiaza prin imbinarea elementelor de arhitectura seficfice perioadei cu elemente decorative bizantine.
Datorita compartimentarii eficente a spatiului, a pozitionarii in zona Parcului Ioanid, a versatiliatii acestei proprietati - o recomandam atat pentru activitatea de birou, rezidential cat si pentru reprezentanta consulara sau ambasada.
Suprafetele generoase, camerele mari scaldate de lumina soarelui, accesibilitatea fac din aceasta bijuterie o alternativa la caldirile de birouri.

Proprietarea este alcatuita din 2 corpuri separate + un foisor. Corpul A : are o suprafaţă construită la sol de 367 mp si o suprafata utila de 772 mp.

Structură pe nivele: Corp A: S+D+P+1E+M

Demisol - 8 camere(pretabile pentru birouri), 3 oficii, 1 grup sanitar, 2 holuri si o zona tehnica de aproximativ 35 mp.
Parter - 5 camere, 2 bucatarii, 1 vestibul, 1 grup sanitar, si 3 holuri, 1 terasa, 1 logie.
Etajul 1 - 5 Camere, 5 debarale, 2 bai, 1 grup sanitar, 1 hol de 22 mp, 1 terasa, 1 veranda.
Mansarda - 6 Camere, 1 Baie.

Ambianata si caldura acestei vile fiind benefice atat pentru activitatea de birou cat si pentru locuit.
O adevarata bijuterie arhitecturala, ingloband multe dintre caracteristicile care definesc stilul neoromanesc si preluari din repertoriul decorativ al stilului bizantin. Parterul se orienteaza in jurul unui hol central, care da acces catre 4 incaperi cu dimensiuni generoase si aspect luxos, fiecare dintre ele realizata in alt stil. Tavanele sunt decorate cu muluri aurite.
Rand pe rand, vila a fost inchiriata catre Ambasada Greciei la Bucuresti, cat si pentru o casa de avocatura.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Șemineu
Alte spaţii
Curte WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare