Vila supeba situata la 10 minute de Arad

134.800 € (765 €/mp)
  • Arad, Exterior Est
  • ID proprietate: RMX7402
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă176.3 mp suprafaţa construită200 mp suprafaţa teren1252 mp suprafaţa curte900 mp camere5 dormitoare3 etajeP+1E+Pod băi2 anul construcţiei2015 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


Re/Max Gold propune spre vanzare, COMISION 0% la cumparator, o vila de exceptie cu personalitate in care elemenul predominant este luxul. Casa inspira prospetime, naturalete si o elegana rafinata.S-au combinat perfect elementele noi cu cele vechi astfel ca spatiul capata personalitate si reflecta o viziune personala asupra locuintei.Casa este amplasata intr-o zona linistita cu un teren generos de 1200 mp si multa intimitate. Casa este dispusa P+E astfel; zona de parter este alcatuita din hol, bucatarie, loc de servit masa, baie de serviciu, spatiu pentru birou, living cu iesire pe terasa exterioara care este scaldata in permanenta de razele soarelui. Etajul se compune din trei dormitoare, dressing, 2 bai si terasa exterioara.
Calitatea ireprosabila a constructiei, avantajul calitatii materialelor de finisaj, a dotarilor ne determina sa spunem ca noul proprietar se poate muta doar cu lucrurile personale.
Priveliste, Aspect, Calitate!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară TV
Alte spaţii
Grădină Irigații Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare