Vila spectaculoasa-Dorobanti/Capitale-12 camere, curte-garaj

4.480 €/lună (10 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Capitale
  • ID proprietate: RMX14652

Caracteristici


suprafaţa utilă450 mp suprafaţa construită510 mp suprafaţa teren90 mp suprafaţa curte90 mp camere12 dormitoare6 etajeD+P+1E+M băi4 anul construcţiei1940 tip imobilcase actualizat la19.06.2018

Descriere


Va propunem spre inchiriere o vila deosebita, spectaculoasa, construita in perioada interbelica, renovata complet, incluzind structura, in 2009-2010, proaspat pregatita in 2017 pentru a-si primi noii chiriasi, pozitionata intr-o locatie exclusivista din zona Dorobanti-Capitale.
Proprietatea este dispusa pe patru niveluri, D+P+E+M, care insumeaza o suprafata utila totala, incluzind terasa, de 450 mp., plus o curte libera cu o suprafata de 50 mp. In afara locului de parcare situat in garajul vilei, aceasta mai dispune de inca 6 locuri de parcare exterioare, cu acces restrictionat, asigurat de o bariera automata.
Dispunerea pe fiecare etaj a incintelor este urmatoarea:
- Demisol - hol acces; bucatarie; camera tehnica; garaj; 4 camere; camara si baie.
- Parter: living si dining (cca. 60 mp.), cu iesire catre terasa de 25 mp.; birou; bucatarie si baie oaspeti.
- Etaj: 4 dormitoare; baie matrimoniala cu cada si dus; baie secundara cu dus.
- Mansarda: living cu dining; dormitor; bucatarie; baie si toaleta de serviciu. Mansarda poate fi functionala independent fata de restul vilei, cu acces separat asigurat prin scara de serviciu a acesteia.
Vila a fost cu mare atentie restaurata si renovata, astfel incit au fost pastrate multe elemente originale, de design si constructie (usa principala de intrare, scara interioara, semineul cu functionare pe lemne, mastile radiatoarelor, ancadramentele interioare, timplaria si obloanele exterioare, plus alte elemente de decor exterioare...). Amintim citeva dintre dotari: centrala termica proprie, timplarie exterioara originala, aer conditionat in fiecare incapere, parchet stejar masiv, marmura, gresie si faianta Italia.
Vila, amplasata pe o strada cu trafic redus fata de restul zonei Capitale-Dorobanti, arie linistita, verde, inconjurata doar de cladiri cu regim mic de inaltime, cu acces facil si locuri de parcare asigurate, prin aspectul foarte elegant, cu parfum interbelic, combinat cu nivelul deosebit al dotarilor, utilitatilor, al impartirii, spatiului si al locatiei perfecte, este foarte potrivita pentru resedinta (a fost resedinta corp diplomatic vreme de citiva ani) dar si pentru birouri, manifestind un nivel deosebit de reprezentativitate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Uscătorie
Dotări
Aer condiționat Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Grădină Irigații WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare