Vila Pipera la rosu

99.000 € (351 €/mp)
  • Voluntari, Nord
  • ID proprietate: RMX2253
Exclusivitate Rezervată

Caracteristici


suprafaţa utilă282 mp suprafaţa construită351 mp suprafaţa teren320 mp camere5 dormitoare3 etaje1S+P+1E+2Th băi3 anul construcţiei2013 tip imobilcase actualizat la18.10.2017

Descriere


O proprietate speciala isi asteapta cumparatorii!
Doresc sa va prezint o proprietate ce poate fi considerata o oportunitate imobiliara din mai multe puncte de vedere. Atat ca pozitionare a pretului in piata dar si ca unicitate a proiectului. Pe langa raportul calitate-pret pe care-l ofera proprietatea, proiectul prezinta un concept nou pentru piata romaneasca.
Pozitionata intr-o zona verde de padure cu acces rapid la oras, vila face parte dintr-un proiect ambitios ce pune accentul pe confort si calitate.
Vila face parte dintr-un duplex, acest aspect avand avantaje ce se reflecta atat in costul de intretinere cat si in economia suprafetei de teren. Cu o compartimentare practica, casa este construita in 2013 si se compune din S+P+1E retras. La subsol avem 93 mp, parter 100 mp, etaj 100 mp si terasa descoperita in suprafata de inca 100 mp.
Noutatea pe care o propune proiectul este faptul ca dormitoarele sunt pozitionate pe parter iar livingul, diningul si bucataria sunt la etaj, asigurandu-se astfel accesul facil catre o terasa generoasa cu o priveliste minunata. Terasa este special izolata pentru a putea fi plantat gazon si sistem de irigatii. Se propune astfel a se inlocui curtea de pe parter cu o terasa verde care sa permita intimitate maxima si priveliste spectaculoasa. In scopul acestui demers inovativ proiectul este prevazut cu spatiu destinat unui lift utilitar. De asemenea, accesul din dormitoarele de la parter faciliteaza iesirea spre curtea imobilului.
Un amanunt demn de mentionat este suprafata vitrata generoasa a constructiei, aspect ce ofera luminozitate ambientului si perspectiva spatiala deosebita.
Vila este prevazuta cu garaj.
Accesul este privat si este securizat cu bariere.
Pretul de listare este de 110.000 Euro, negociabil.
Proprietatea este reprezentata in exclusivitate. Nu se exclude colaborarea cu alte agentii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare