Vila Aleilor

143.000 € (592 €/mp)
  • Savinesti
  • ID proprietate: RMX9669
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă241.6 mp suprafaţa construită297 mp suprafaţa teren2229 mp camere4 dormitoare3 etajeD+P+1E+Pod băi2 anul construcţiei2006 tip imobilcase actualizat la06.11.2017

Descriere


Vila superba situata in Savinesti, la 100 m distanta de drumul national DN15, ce leaga orasul Piatra Neamt de orasul Bacau.
Construita in anul 2006, imobilul are o suprafa utila de 241,60 mp si are un regim de inaltime D+P+E cu o compartimenare care tine cont de utilitate si anume: un sas generos la intrare, care se prelungeste cu casa scarii atat pentru urcarea la etaj cat si pentru coborarea la demisol, un living generos cu iesire directa intr-o tersa bine pozitionata, o baie de serviciu si o bucatarie mare care este despartita de sas prin intermediul unor usi mari culisante din sticla alcatuiesc parterul. Etajul este alcatuit din 3 camere spatioase si foarte luminoase, cu usi duble din sticla care dau in balcon si geamuri velux in ambele laturi. Baia este la fel de luminoasa si oglinzile de pe pereti laterali creeaza o senzatie de spatiu mult mai generos decat in realitate, lumina intrand deasemenea printr-un geam velux. Din holul de la etaj se poate urca in pod pe o scara ascunsa care poate fi coborata sau urcata in functie de nevoi. Odata coborati la demisol avem parte de 3 incaperi, dintre care una avizata pentru situatii de dezastre si calamitati.
Casa se vine complet mobilata si utilata beneficiind de mai multe surse de incalzire si anume un semineu in living, o centrala pe gaz care incalzeste toata locuinta prin intermediul unor radiatoare din aluminiu si sobe albe de perete din teracota pentru fiecare camera de la etaj.
Terenul aferent imobilului este in suprafata totala de 2229 mp si este impartit in 3 zone bine delimitate si atent organizate, unde se poate observa inca odata atentia la detalii. O zona de curte interioara care leaga vila de iesirea la strada, prin intermediul unei aleii pavata cu piatra, iar de o parte si de cealalta a aleii sunt montate felinare pentru luminarea pe timp de noapte, in spatele acestora pana la limita proprietatii atat de o parte cat si de cealalta sunt plantati o varietate bogata de arbori si arbusti care se integreaza perfect in peisaj.
In spatele casei este construita o piscina cu o adancime treptata ce depaseste 2 metri, aferent piscinei este o toaleta de gradina cu wc, si dus. Tot in acesta zona de gradina este construit si un foisor acoperit care in zilele toride este ideal pentru servirea unui pahar de limonada sau a unei bucati de carne bine rumenite la gratarul din imediata apropiere a foisorului. Tot in aceasta zona se gasesc si 2 balansoare ce se ascund printre gardul viu ca insoteste acelasi tip de aleie pavata cu piatra.
Zona a 3-a de teren a proprietatii a fost dedicata sportului in aer liber si din acest motiv a fost construit un teren de tenis sintetic, dar odata inlaturat fileul portile si panaourile cu cosuri de baschet amplasate de o parte si de alta a terenului, invita pasionatii de fotbal, hanbal sau baschet la o partida a jocului de echipa preferat.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Piscină exterioară Spații agrement Uscătorie
Dotări
Aragaz Frigider Scară interioară Șemineu TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare