Vila P+1E+M Tunari-Ilfov

264.000 € (1.045 €/mp)
  • Tunari
  • ID proprietate: RMX10684
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă252.73 mp suprafaţa construită393 mp suprafaţa teren686 mp suprafaţa curte686 mp camere7 dormitoare4 etajeP băi4 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la11.07.2018

Descriere


Liniste, confort, relaxare: acestea sunt principalele caracteristici ale proprietatii pe care va invit sa o achizitionati!

Activitatile cotidiene se desfasoara intr-un oras aglomerat. De ce nu am opta pentru un camin care sa ne ofere linistea necesara pentru a ne recupera energia dupa o zi agitata?

Proprietatea pe care v-o propun are toate ingredientele necesare pentru a ne simti "acasa": spatiu locativ generos; o curte splendida ingrijita cu mult suflet, impodobita cu flori si pomi fructiferi roditori; priveliste superba catre lac; linistea oferita de lipsa puluarii urbane.

Constructia a fost realizata in anul 2008, pe un teren in suprafata de 686 mp, cu o amprenta de 121 mp si regim de inaltime P+1E+M.

Imobilul a fost construit pentru a deservi 2 familii:,parinti si copii, astfel incat exista acces separat pentru cele 2 duplexuri. Cu toate acestea, cele 2 unitati pot fi reunite prin eliminarea peretilor despartitori.

Ca si compartimentare, constructia este impartita in 2 duplexuri, iar fiecare duplex are parterul destinat zonei de zi (living, baie si bucatarie) iar etajul este compartimentat in cate 2 dormitoare care impart o baie.
Mansarda se desfasoara pe intreaga suprafata a constructiei, este compartimentata intr-un open-space, o camera cu destinatie de depozitare, o baie, si este prevazuta cu o terasa generoasa, care ofera o priveliste superba catre lac si imprejurimi.

In curtea din spate este construita o magazie in suprafata de 12 mp, spatiu de depozitare util pentru orice locuinta.

Executia lucrarilor de pardosire a terasei de la mansarda a generat cateva infiltratii pe peretele de fatada, fapt care ii ajuta pe viitorii proprietari ca, dupa refacerea izolatiei terasei sa personalizeze fatada constructiei din punct de vedere cromatic.

La cca 20 de minute de centrul capitalei, putem avea o locuinta in care confortul spatiului generos sa nu ne coste o avere si o curte in care sa ne bucuram de flori si fructe proaspete.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare