Vila moderna cu finisaje de lux - Pipera

4.000 €/lună (11 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Iancu Nicolae
  • ID proprietate: RMX393

Caracteristici


suprafaţa utilă365 mp suprafaţa construită574 mp suprafaţa teren300 mp camere5 dormitoare4 etajeP+2E băi5 anul construcţiei2015 tip imobilcase actualizat la03.07.2018

Descriere


Va invit intr-un complex format din 5 vile individuale, situat in apropierea Jolie Ville. Fiecare vila are gradina proprie, realizata astfel incat sa va bucurati de plante verzi tot anul.
Dispunerea nivelurilor este originala, in aparenta vilele avand demisol, parter si etaj. De fapt arhitectul a avut mana libera sa “se joace” cu volumele, dand o personalitate distincta acestor imobile, lasand impresia ca fiecare vila este amplasata pe un deal. De aceea, parterul gazduieste zona tehnica si de menaj, urmand ca viata de familie sa se desfasoare la etajele 1 si 2.
Accesul la primul etaj se face fie din zona tehnica de la parter, fie din curtea proprie, amenajata cu plante care raman verzi tot anul.
Nivelul finisajelor este de top si pot fi enumerate cateva elemente distinctive: obiectele sanitare si ceramica sunt de la Porcelanosa, corpurile de iluminat sunt de la TOSSB, WEVER & DUCRE, AXO LIGHT, usa de la bucatarie si cea de trecere spre dormitorul de oaspeti au tocul ascuns si sunt placate integral cu piatra, la fel ca si peretele din living.
Baile si livingul beneficiaza de incalzire in pardoseala.
La al doilea nivel se afla zona de noapte, unde se gasesc trei dormitoare, dressingurile aferente si trei bai. De la acest nivel se ajunge la terasa panoramica, ce ofera o priveliste de neegalat asupra imprejurimilor formate din imobile cu regim mic de inaltime.
Zona este foarte bine conectata la toate punctele de interes social, cultural, comercial si de divertisment ale Bucurestiului.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș Piscină exterioară Spa Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Grădină Irigații Saună
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare