Vila istorica Cotroceni-Facultatea de medicina

1.480.000 € (2.732 €/mp)
  • Bucuresti, Cotroceni
  • ID proprietate: RMX9626
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă541.63 mp suprafaţa construită744 mp suprafaţa teren380 mp camere12 dormitoare10 etaje1S+D+P+2E+Pod băi4 anul construcţiei1926 tip imobilcase actualizat la16.05.2018

Descriere


Cu totii stim ca in cartierul Cotroceni casele au personalitate, sunt pline de istorie si au un parfum aparte. Acestea au fost construite in majoritate de catre slujitori ai Palatului Regal, oameni de vaza ai acelor timpuri, iar rezistenta constructiilor peste timp confirma calitatea acestora.

Va prezint spre vanzare o vila situata in imediata vecinatate a Facultatii de Medicina si a Gradinii Botanice, imobil ce a fost realizat in anul 1926 pe un teren in suprafata de 380 mp.

Proprietatea are deschidere la 2 strazi si un regim de inaltime D+P+2E+Pod.
Imobilul a fost realizat astfel incat fiecare nivel al acestuia sa poata fi accesat individual, existand insa comunicare intre etaje prin intermediul scarii secundare.
Demisolul poate avea atat functiuni tehnice sau de servicii (spatii de depozitare, crama, spatii de relaxare).

La parterul imobilului finisajele pastreaza amprenta arhitecturala neo-romaneasca, bogata in ornamente, ce pot fi reconditionate.

Parterul si primul nivel sunt identice din punct de vedere a compartimentarii, cu mentiunea ca etajul 1 este completat de un balcon realizat in stilul arhitectural neo-romanesc, situat deasupra intrarii principale a vilei si o terasa care se desfasoara deasupra garajului.

La acest moment fiecare nivel dispune de instalatii si contorizare individuala.

Pozitionarea imobilului permite atat functiuni comerciale si/sau de servicii cat si destinatie rezidentiala. Atat interiorul cat si exteriorul constructiei necesita renovare si personalizare din partea viitorului proprietar.

Imobilul este incadrat in lista monumentelor istorice. Din punct de vedere juridic proprietatea a fost nationalizata in anul 1950 si retrocedata in urma cu cativa ani mostenitorilor fostului proprietar prin hotarare definitiva si irevocabila.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare