Vila individuala, spectaculoasa 2014-proiect personalizat la padure- Corbeanca-

277.000 € (1.259 €/mp)
  • Corbeanca
  • ID proprietate: RMX931
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă220 mp suprafaţa construită270 mp suprafaţa teren890 mp suprafaţa curte872 mp camere6 dormitoare3 etajeP+1E băi3 anul construcţiei2014 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


Va prezentam spre vanzare o vila individuala P+1, cu amprenta la sol de 130 mp, amplasata pe un teren de 890 mp, incluzand drumul de servitute. Amplasata stradal (drumul de acces catre proprietate, asfaltat, face legatura intre soseaua principala ce traverseaza localitatea si cartierul de vile "Paradisul Verde"), langa padurea Corbeanca, intr-o locatie linistita, inconjurata de elemente peisagistice naturale (padure, rau), vila a fost construita de catre proprietar pentru a fi locuita si nu pentru comercializare, in baza unui proiect "HONEYWOOD", cu realizari similare in tari precum Franta, Italia, Olanda si Norvegia. Astfel, nici un detaliu nu a fost neglijat: de la calitatea materialelor, echipamentelor si instalatiilor, pana la calitatea asamblarii si finisajelor, rezultind o proprietate nu numai confortabila, sigura si eficienta dar si durabila si prietenoasa cu mediul si cu sanatatea locatarilor acesteia.
Proprietatea are in compunere: 3 dormitoare, 2 bai, dressing, hol, si un spatiu pentru birou la etaj (cu o amprenta mai mare decit cea a parterului, respectiv 140 mp) si un living generos, dining, bucatarie inchisa (complet utilata si mobilata), o baie, hol intrare, camera tehnica si garaj, la parter, spectaculos distribuite intr-un joc arhitectural de volume si spatii deschise, in care abunda lumina naturala si suprafetele vitrate largi, cu vedere in toate directiile catre cadrul natural inconjurator al vilei.
Curtea cu gradina matura, marginita de Padurea Corbeanca si de cursul unui parau, este atent ingrijita si gazduieste deopotriva zona de gratar, spatiu suficient de joaca pentru copii, zona de gazduire a animalelor de companie si o terasa deschisa, amenajata cu gust.
Incalzirea vilei este asigurata integral prin pardoseala, cu o centrala termica cu functionare pe gaz, echipata cu un boiler de 200 litri in stocaj.
Racirea pentru anotimpul cald se realizeaza prin intermediul unui sistem centralizat de ventilatie cu ciller, fiecare zona/incapere functionand independent.
Apa curenta provine dintr-un put de mare adancime si este tratata cu ajutorul unei statii de epurare-dedurizare, fiind pe deplin proprie consumului casnic.
Vila este protejata de o cunoscuta firma de paza si are integrat un sistem de securitate wireless.
Toate acestea se concretizeaza intr-o adevarata investitie de suflet, care asigura conditiile necesare unui trai confortabil, relaxat si sigur, intr-un cadru natural deosebit.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Grădină Irigații WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare