Vila individuala Otopeni 23 August

290.000 € (1.160 €/mp)
  • Otopeni, Central
  • ID proprietate: RMX9036
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă250 mp suprafaţa construită285 mp suprafaţa teren404 mp camere7 dormitoare4 etajeP+2E+M băi4 anul construcţiei2012 tip imobilcase actualizat la20.06.2018

Descriere


Vila individuala , situata in Otopeni - 23 August, finalizata in anul 2012, pe un teren de 404 mp, cu o amprenta de 114 mp,avand o suprafata construita totala este de 285 mp, desfasurata pe un regim de inaltime P+1E+M ,cu finisaje de foarte buna calitate, alese cu grija de actualii proprietari. Proprietatea dispune de toate utilitatile: gaz, curent electric 380V, apa curenta, canalizare si fibra optica pentru cablu si internet.
Constructia este din caramida Porotherm de 30-35 cm, tencuita interior si exterior, placata cu termosistem de la Baumit (polistiren grafitat de 10 cm, tencuiala decorativa siliconata), acoperita cu tabla tip Lindab, toata fundatia este protejata contra infiltrarilor de apa cu Sipex si cu polistiren extrudat.
Structura de rezistenta este pe grinzi, pe stalpi si pe plansee din beton.
Toate pluvialele sunt conectate la sistemul de canalizare.
Tamplaria este QFort, din profile Veka, cu tripan, oscilobatante, sistem de ventilatie, control solar, antiefractie.
Usile interioare sunt variante high de la Porta Doors.
Parchetul este de trafic greu, cu garantie de 15 ani.
Casa scarii, gardul si terasele de la etajul 1 sunt din fier forjat.
Toata gresia si faianta de interior si de exterior este de provenienta Spania (calitatea 1).
Toata instalatia de incalzire este pe teava din cupru, instalatia de apa este din PPR (verde) si instalatia de curent electric este tot din cupru.
Casa beneficiaza de sistem de alarma.
Sistem de iluminat exterior si prize de exterior.
Pe partea de parter avem holul de intrare, zona de living+dinning bine delimitate ,un birou(sau dormitor de oaspeti),bucataria, baie cu dus si cu aerisire naturala, camera centralei - centrala este pe gaz, tip Buderus in condensatie, cu 2 senzori (interior si exterior), 2 panouri solare, boiler solar.
Din zona de dinning se face accesul catre o superba terasa de 27 mp acoperita cu lambriu de pin rosu, placata cu gresie portelanata de exterior, cu sistem antialunecare, loc ideal de a petrece timpul liber in zilele insorite.
La etajul 1 avem 3 dormitoare : dormitorul matrimonial cu terasa, dressing si baie matrimoniala, iar celelalte doua dormitoare de pe nivel , unul cu terasa, celalalt cu dressing sunt deservite de o baie cu cada, cu acces din hol.
Mansarda este open space dispune de baie, loc de bar (apa si scurgerea sunt pe pozitii) si spatiu de depozitare. Spatiul de la mansarda ofera numeroase posibilitati de amenajare: hobby room, fitness area, cinema.
Este o casa foarte bine impartita, cu camere mari si luminoase, un loc in care cu siguranta va veti simtii “acasa “ din primul moment in care ii veti trece pragul.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare