Vila in zona rezidentiala aproape de Centru | Comision 0%

260.000 € (1.000 €/mp)
  • Sibiu, Lazaret
  • ID proprietate: RMX16453
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă260 mp suprafaţa construită364 mp suprafaţa teren305 mp camere9 dormitoare6 etaje1S+P+2E+Pod+M băi3 anul construcţiei1997 tip imobilcase actualizat la12.07.2018

Descriere


Va propun spre vanzare o proprietate de exceptie situata in zona Lazaret, la 2 min de NOUL MALL si la 5 min de Centrul orasului. Casa are o deschidere la strada de 21ml. Strazile sunt asfaltate si ilumitate public. In apropiere se afla scoli, magazine, statii de taxi, mijloace de transport in comun si farmacii.

Am placerea de a va invita sa treceti pragul acestei case pentru a va convinge singuri de personalizarea interioara deosebita, de spatiile mari si luminoase dar nu in ultimul rand de calitatea materialelor folosite, toatea acestea dand un plus valoare proprietatii.

Imobilul este compus din 2 corpuri. Unul cu o suprafata utila de 170mp si este amplasat la strada, iar celalalt cu o suprafata de 90mp care este pozitionat in spate. Curtea este una generoasa, amenajata frumos cu dale, spatiu verde frumos ingrijit, masa, chiuveta, gratar zidit precum si doua magazii anexe.

Casa nu necesita absolut nicio investitie, aceasta dispunand de materiale de cea mai buna calitate precum si de utilitatile necesare cum sunt: centrala termica, calorifere, geam termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet, incalzire in pardoseala.

Corpul de la strada este structurat pe 2 nivele astfel la parter avem un hol din care se face intrarea catre cele 2 dormitoare, dressing, baie cu dus, livingul generos cu bucataria, precum si scarile care duc spre etaj unde ne intampina un living spatios, bucataria separata, un dormitor matrimonial cu dressing, un dormitor pentru copii si baia cu cada. Cele 2 bai si bucatarii dispun de incalzire in pardoseala. De asemenea exista si un pod izolat si care poate fi amenajat in 2 camere + baie.

Al doilea corp este de asemenea structurat pe 2 nivele. La etaj avem 2 dormitoare decomandate, dressing, baie cu cada de hidromasaj si incalzire in pardoseala. La parter avem un living cu bucatarie open space care are de asemenea incalzire in pardoseala.

Acest imobil poate fi transformat in pensiune, fiecare etaj fiind construit ca un apartament cu dormitor, baie, bucatarie si living propriu.

Se accepta si schimb cu apartamente plus diferenta.

Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon 0773969256 sau prin e-mail diana.dragomir@remax.ro

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare