Vilă in stil unic cu 5 camere in Dezmir

95.000 € (720 €/mp)
  • Dezmir
  • ID proprietate: RMX11515
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă132 mp suprafaţa construită169.44 mp suprafaţa teren440 mp camere5 dormitoare3 etajeP+1E băi3 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la05.07.2018

Descriere


RE|MAX Invest va propune la vanzare cu comision 0 % la cumparator, o proprietate situata intr-o zona in plina dezvoltare.
Aceasta vila, inventiv proiectata, se bucura de una dintre cele mai linistite pozitionari din zona limitrofa Clujului, in Dezmir, pe strada Trandafirilor, zona ferita de traficul intens, de zgomotul generat de aglomeratia urbana a orasului. Proiectata intr-un stil unic si distinctiv, vila are un design ce dispune de un spatiu central generos, are o suprafata utila de 132 mp., cu teren aferent de 440 mp. Intrarea principala in casa va fi placata cu piatra naturala, iar din holul central se face accesul spre: camera de zi, bucataria, birou, baie, camara, etaj. Din camera de zi si bucatarie este acces spre terasa exterioara de 18.45 mp.
La etaj, se regasesc cele 3 dormitoare generoase si doua bai. Din dormitorul principal se acceseaza camera dressingului, baia proprie si balconul acoperit.
Drumul de acces este pietruit, iar toate utilitatile vor fi disponibile: gaz, curent, apa, fosa septica. Vila, in constructie, cu finalizare in noiembrie 2018, se vinde semifinisata ( tencuieli interioare si exterioare, centrala termica, calorifere, tamplarie termopan, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, acoperis cu tigla, instalatiile electrice, sanitare si scurgerile complet realizate). Constructia, a carei amprenta la sol este de 112mp, are regim de inaltime P+1E, cu o suprafata construita de 169.44 mp.
Daca iti doresti liniste, spatiu si intimitate, aceasta proprietate moderna, iti poate oferi tot confortul de care ai nevoie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare