Vila in Primaverii - constructie moderna-curte-gradina-garaj

830.000 € (2.128 €/mp)
  • Bucuresti, Primaverii
  • ID proprietate: RMX4942

Caracteristici


suprafaţa utilă390 mp suprafaţa construită525 mp suprafaţa teren265 mp suprafaţa curte133 mp camere7 dormitoare6 etaje1S+D+P+2E băi4 anul construcţiei2001 tip imobilcase actualizat la12.04.2018

Descriere


Vila prezentata spre vinzare, edificata in anul 2001, este amplasata in cartierul Primaverii, pe o strada linistita, cu circulatie auto redusa, Pictor Ion Negulici pe numele acesteia, vizibila din strada Teheran, in proximitatea Liceului Jean Monnet, a Televiziunii Romane si a Pietei Charles de Gaulle, una dintre cele mai dezirabile zone imobiliare din Nordul orasului, populata de imobile cu regim mic de inaltime.
Imobilul prezentat, cu o arhitectura moderna si cu o impartire practica si utila, spatios, renovat recent si finisat, dispunind de curte proprie, cu o suprafata libera de 133 mp. si garaj, ofera viitorilor sai proprietari, prin versatilitatea spatiului si dispunerea interioara a incintelor, o solutie locativa de exceptie, completata de pozitia pe care o ocupa, care confera si avantajul expunerii si al vizibilitatii in cel mai frumos cartier al Capitalei.
Vila prezinta urmatoarea dispunere pe niveluri:
-demisol: 92 mp util, incluzind garajul, locuri de depozitare, o camera de serviciu de 19 mp, grup sanitar si camera tehnica/centrala termica
-parter: 97 mp util, cu living de 52 mp, bucatarie inchisa, complet echipata si utilata, grup sanitar, vestibul, locuri de depozitare
-etaj1: 99 mp, cu dispunere pe trei dormitoare/birouri (17mp.;20mp.;20mp.), baie, hol acces cap scara larga, locuri de depozitare si doua logii (4mp; 2,5mp.)
-etaj 2: 101 mp. util, cu doua terase de 16 si 10 mp., living de 29 mp., dormitor/birou de 20 mp., bucatarie inchisa de 11 mp., ce poate deveni cu usurinta un al doilea dormitor al etajului, baie, hol acces si locuri de depozitare, cu precizarea ca acest etaj poate functiona independent, ca un apartament de sine statator, avind cale de acces atit din parterul vilei, cit si din curte, separat de restul imobilului.
Trecem in revista doar citeva dotari pe care vila le pune la dispozitia viitorilor sai proprietari: aer conditionat in toate incaperile; centrala termica BUDERUS complet automatizata; sistem integrat de paza cu monitorizare firma specializata interventie; ferestre termopan KNIPING; sistem de irigatii pe partea de gradina cu vegetatie matura si zona de relaxare pe partea terasata a curtii...
Proprietatea, dincolo de dimensiunile generoase, de impartirea deosebita si de arhitectura moderna, are si avantajele unei orientari care ii confera un grad generos de luminozitate naturala, pe toata durata zilei, liniste si siguranta, ferita fiind de tumultul strazii.
Vecinatatile mai mult decit dezirabile din zona premium a orasului, vederea si vizibilitatea remarcabile, o recomanda tuturor celor ce au nevoie de o locuinta reprezentativa, intima si confortabila, primitoare si calda.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement Uscătorie
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină Irigații WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare