Vilă frumoasă de vânzare în zona Bună Ziua.

630.000 € (1.400 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Buna Ziua
  • ID proprietate: RMX1041

Caracteristici


suprafaţa utilă450 mp suprafaţa construită540 mp suprafaţa teren800 mp suprafaţa curte700 mp camere5 dormitoare3 etajeP băi3 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la02.11.2017

Descriere


Remax /Grup de Lux oferă spre vânzare o vilă modernă și foarte frumoasă, amplasată în partea de sud a cartierului Andrei Mureșanu, într-o zonă liniștită de vile nou construite, cu un teren generos și multă intimitate.
Vila dispune de un living generos cu ieșire pe o terasă amenajată, bucătărie și loc de luat masa, de unde are o altă ieșire spre altă terasă exterioară. Pe lângă cele 3 dormitoare și cele 2 băi de la etaj, vila are și spații de depozitare la parter, iar la mansardă are un open space căruia i se poate modifica destinația în funcție de nevoile noului proprietar (sala de cinema, spațiu de joacă pentru copii, sala de sport sau bibliotecă).
Vila are și 2 terase, care oferă un loc minunat pentru plajă în timpul verii, orientarea asigurând soare pe tot parcursul zilei. De asemenea este un loc deosebit pentru o petrecere alături de prieteni.
Punctul forte al acestei reședințe este o bucătărie de vară și o cramă, făcute în curte ca și construcție separată de casa, lucru care oferă intimitate și comoditate. Pe lângă calitatea ireproșabilă a construcției, vila are și avantajul calității materialelor de finisaj, a dotărilor (parchet triplu stratificat din lemn de nuc și scările din lemn de stejar), dar mai ales calitatea mobilierului, selectat cu mare atenție de la producători celebri din străinătete. De la utilarea și dotarea bucătăriilor și băilor până la alegerea perdelelor și covoarelor din piele, mobilierul ales, corpurile de iluminat, totul face parte din categoria unei locuințe elegante și de bun gust.
În consecință, viitorului proprietar nu-i rămâne decât să se mute cu lucrurile personale.
Pentru mai multe detalii, aștept cu drag să mă contactați!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Spații agrement
Dotări
Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare