Vila dintre munti

325.000 € (533 €/mp)
  • Alexandru cel Bun
  • ID proprietate: RMX9644
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă610 mp suprafaţa construită305 mp suprafaţa teren7514 mp camere10 dormitoare4 etajeP+1E+M băi4 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la26.06.2018

Descriere


Vila duplex situata la cateva minute distanta de orasul Piatra Neamt, cu o suprafata utila de 500 mp, intr-o zona linistita plina de culori si parfum datorita multitudinii de flori si arbusti care imbogatesc peisajul, cu vedere din toate unghiurile spre muntii ce o inconjoara.
Amprenta construita la sol este de 305 mp pe o structura din beton si caramida, cu pereti dublii, avand regim de inaltime P+E+M. Finisajele sunt de cea mai buna calitate iar atentia la detalii se poate observa atat la interior cat si la exterior, nefiind omise nici curtea, aleea de la intrarea pe proprietate, precum si livada din spatele cladirii care se integreaza perfect in peisaj.
Piatra naturala impreuna cu fierul forjat si diversitatea de arbori, arbusti si flori, transmit un puternic mesaj de personalitate al proprietatii. Construita in oglinda, vila poate fi locuita de 2 familii sau permite transformarea intr-o resedinta cu caracter turistic.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Fitness Interfon Spații agrement Uscătorie Videointerfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Debara Grădină Irigații Saună WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare