Vila deosebita Piata VIctoriei

440.000 € (2.200 €/mp)
  • Bucuresti, P-ta Victoriei
  • ID proprietate: RMX15734
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă200 mp suprafaţa construită266 mp suprafaţa teren213 mp suprafaţa curte80 mp camere8 dormitoare6 etaje1S+P+1E+Pod băi5 anul construcţiei1933 tip imobilcase actualizat la20.06.2018

Descriere


Va prezint spre vanzare o Vila de vanzare in zona Victoriei – Lascar Catargiu.
Ca si pozitie, se afla pe strada Gr-al Contantin Coanda, la intersectia cu strada Povernei si strada Grigore Alexandrescu.
Imobilul a fost construit in perioada interbelica si renovat in urma cu cativa ani, este structurat pe Subsol, Parter si partial Etaj 1.
Suprafata terenului este de 213 mp, iar amprenta casei este de 133 mp, din care curte libera avem 80mp.
Pe parter avem 5 camere, 2 bai, hol, wc de Serviciu si bucatarie, la etaj avem 3 camere, hol, baie, wc de serviciu si hol.
Imobilul pe parter este inchiriat, iar la etaj este practic inca un apartament de 3 camere, in prelungirea apartamentului de la etajul 1 se afla podul care poate fi amenajat in continuare pentru a se obtine aceeasi suprafata ca si la parter.
Ca si finisaje avem, pe parter tamplarie pvc cu geam termopan, parchet in camere, gresie in baie si bucatarie, usi din lemn masiv la interior, aer conditionat, la etaj avem ferestre cu tamplarie din lemn, dusumea din lemn pe jos, mozaic in baie si wc.
Incalzirea se realizeaza separate pe fiecare nivel, la parter avem centrala proprie pe gaz, la etaj incalzirea se face prin sobe pe gaz.
La subsol mai sunt inca 3 camere ce pot fi amenajate pentru depozitare.
In apropiere sunt mijloace de transport in comun, metrou la aproximativ 5 minute, atat metroul Victoriei cat si metroul Romana.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare