Vila deosebita, 7 camere, curte, Aviatorilor

4.000 €/lună (12 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Aviatorilor
  • ID proprietate: RMX684

Caracteristici


suprafaţa utilă335 mp suprafaţa construită420 mp suprafaţa teren250 mp suprafaţa curte250 mp camere7 dormitoare3 etaje1S+D+P+2E+Pod băi4 anul construcţiei1940 tip imobilcase actualizat la12.02.2018

Descriere


Va prezentam spre inchiriere o vila de constructie interbelica, reamenajata, consolidata, modernizata, cu 7 camere plus dependinte, dispusa pe subsol, parter, etaj si pod, plus curte libera, amenajata, de 250 mp, situata in vecinatatea bulevardului Aviatorilor - Piata Aviatorilor.
Nota distincta a acestei proprietati este data de spatiile largi, generoase si luminoase, modernizate cu mult bun gust, conferind intregii locuinte un aer de intimitate, cald si primitor si totodata confortul unui camin cu adevarat deosebit.
Subsolul are in compunere: garaj, camera centralei termice, o incinta "atelier", spalatorie+dus, camera fostei bucatarii.
Parterul este impartit in: hol de intrare-vestibul, living+dining, un birou, bucataria complet mobilata si echipata, baie si grup sanitar, scara principala si scara de serviciu, ce asigura accesul catre etaj si pod.
La etajul vilei: trei dormitoare, o baie, un birou, dressing si o terasa de 30 mp cu vedere catre curtea proprietatii, ocupa o suprafata totala de 129 mp.
Curtea amenajata, cu foisor si elemente de peisagistica ingrijite atent, este pozitionata in spatele vilei, oferind astfel un confort sporit, prin liniste si discretia in care ocupantii proprietatii isi pot petrece o parte din timpul liber.
Vila se inchiriaza mobilata si echipata, fiind pretabila cu precadere pentru locuit.
Zona in care este amplasata proprietatea, in imediata vecinatate a bulevardelor Kiseleff si Aviatorilor, a parcurilor Kiseleff si Herastrau, a pietei Charles de Gaulle si a Arcului de Triumf, aproape ca nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale capitalei, proprietatea fiind una recomandata tuturor celor ce au nevoie de o locuinta reprezentativa, intima si confortabila, primitoare si calda, ce prezinta armonios toate avantajele dotarilor moderne si de mare utilitate, prezentate mai sus.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare