Vila de vazare Mogosoaia

199.000 € (1.178 €/mp)
  • Mogosoaia
  • ID proprietate: RMX8023
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă169 mp suprafaţa construită260 mp suprafaţa teren1270 mp suprafaţa curte1100 mp camere5 dormitoare4 etajeD+P+M băi3 anul construcţiei2015 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


Cand vezi o casa de lemn la ce-ti fuge gandul?
Sa va spun sincer gandul meu se opreste la povestea lemnului din care s-a obtinut fiecare barna in parte, la caldura pe care acesta o degaja in tot interiorul casei si la mirosul inconfundabil de proaspat, de poveste frumoasa spusa de bunici la gura sobei.
Casa este construita in stil traditional romanesc, cu fundatie de beton si piatra, care este ventilata integral, cu subsol de 16 mp si pivnita pentru depozitare alimente pe timp de iarna. Fundatia este inalta, pentru a proteja casa de umezeala, se poate observa din pozele atasate.
Peretii pe exterior sunt din barne de lemn masiv, imbinate si izolate cu pasla, acoperisul este sindrila ca la casele de la Muzeul Satului, materialele folosite fiind de calitate superioara, iar mesterii care au lucrat la constructia casei au fost adusi din Maramures.
Cu o pozitie excelenta, in Mogosoaia, pe o strada generoasa la cativa pasi distanta de padure si drumul national, vila pe care v-o propun este o adevarata poveste si o casa excelenta pentru o familie ce doreste curte, liniste, acces la natura si mult soare, pentru ca da, soarele invaluie in caldura sa intreaga proprietate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară Șemineu
Alte spaţii
Curte Debara Pivniță WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare