Vila de vanzare Pipera - Iancu Nicolae

5.000 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Iancu Nicolae
  • ID proprietate: RMX336

Caracteristici


suprafaţa utilă700 mp suprafaţa construită850 mp suprafaţa teren1200 mp suprafaţa curte1000 mp camere8 dormitoare5 etaje1S+D+P+1E+Pod băi4 anul construcţiei2005 tip imobilcase actualizat la03.07.2018

Descriere


Vila unifamiliala, situata pe un teren de 1200 mp, intr-una dintre cele mai dorite zone de interes imobilar ale Bucurestiului. Constructia solida, cu garaj la parter si cu o arhitectura indrazneata pune la dispozitia proprietarului incaperi largi, inalte si luminoase, dispuse pe un regim de inaltime D+P+1E.
Demisolul gazduieste in prezent zona de divertisment, o garsoniera destinata personalului de serviciu si camera tehnica.
In zona de zi de la parter se afla bucataria, livingul (impartit la randul lui in doua zone) cu semineu cu functionare pe lemne (placat cu onix), grupul sanitar pentru oaspeti si un birou.
Atriumul impresionant asigura legatura fireasca intre zona de zi si cea de noapte, aceasta din urma fiind pozitionata la etaj. Scara ce asigura accesul intre cele doua niveluri, placata fiind cu onix, reprezinta un element de design interior de efect. Cele cinci dormitoare ale etajului sunt astfel dispuse incat orice membru al familiei se poate odihni in liniste, indiferent ca la parter petrecerea continua. Dormitoarele de la acest nivel sunt deservite de trei bai, cea matrimoniala avand suprafata impresionanta de aproape 70 mp.
Curtea libera (aproximativ 800 mp) dispune de o platforma pe care pot fi parcate 7 – 8 masini, la care se adauga zona de barbeque, foisorul si piscina, toate acestea fiind bine incadrate de vegetatia matura ce completeaza in mod armonios intregul tablou al proprietatii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Fitness Interfon Piscină exterioară Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Șemineu TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare