Vila de lux, de vanzare, Floreasca,- Parcul Verdi

3.290.000 € (2.983 €/mp)
  • Bucuresti, Floreasca
  • ID proprietate: RMX14216

Caracteristici


suprafaţa utilă1103 mp suprafaţa construită1562 mp suprafaţa teren1703 mp suprafaţa curte1000 mp camere11 dormitoare8 etaje1S+P+2E+3R+M băi9 anul construcţiei2001 tip imobilcase actualizat la17.07.2018

Descriere


Prezentare vila S+P+1+M, Str.Gheorghe Titeica

Doresc sa va supun atentiei o proprietate deosebita atat prin pozitionarea favorabila, intr-o zona rezidentiala apreciata, prin designul si calitatea materialelor folosite la constructie si finisaje cat si prin compartimentarea practica abordata.
Vila este amplasata pe un teren in suprafata de 1703,43mp. Vecinatatile sunt de tip rezidential (vile noi din segmentul de lux) iar una dintre laturi este marginita de Parcul Verdi. Frontul stradal este de 30ml. Curtea este amenajata, matura.
Proprietatea este imprejmuita cu gard cu soclu din beton si zidarie de boltari, cu poarta metalica actionata electric.
Regimul de inaltime este de S+P+1+M si prezinta o structura de tip mixt din cadre de beton armat si zidarie din caramida. Finisajele sunt pretioase: granit, marmura, gresie si faianta din categoria lux, parchet masiv de esenta tare.
Casa are 2 intrari,aspect foarte important in utilizarea ulterioara.
Compartimentarea pe etajele de locuit este relativ identica iar datorita accesului de pe scara casa poate fi folosita atat unifamilial cat si impartita pe apartamente.
La SUBSOL (290mp utili) gasim 2 garaje , unul sub corpul casei de cca 4 locuri de parcare , cel de al doilea sub curte cu cca 6-8 locuri de parcare, camera tehnica a centralei Buderus , crama, spalatorie/uscatorie, toaleta de serviciu, boxe, mic spatiu pentru personal.
La PARTER (360mp utili) avem bucatarie,living, dining, lobby, 3 dormitoare, 3 bai, dressing matrimonial, debarale, terase si piscina interioara..
La ETAJ (270mp utili) avem aceeasi structura interioara si deasemenea terasa generoasa ce se suprapune cu piscine de pe parter.
La MANSARDA (183mp utili) avem bucatarie, living , dining, 2 dormitoare, 2 bai si terasa barbeque.
Mobilierul face discutia unei negocieri ulterioare.

Va invit cu drag sa o vizitati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Piscină interioară Spa Spații agrement Uscătorie Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare