Vila de exceptie, panorama deosebita, Drumul Poienii

650.000 € (1.300 €/mp)
  • Brasov, Drumul Poienii
  • ID proprietate: RMX11679

Caracteristici


suprafaţa utilă480 mp suprafaţa construită600 mp suprafaţa teren523 mp camere7 dormitoare4 etajeD+P+1E+M băi4 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la07.08.2018

Descriere


Bun venit!
Va invit sa descoperiti in cele ce urmeaza, o casa de lux, situata in cea mai exclusivista zona a orasului, cu o panorama de vis asupra centrului Istoric si a varfului Timpa, dar in acelasi timp cu acces usor si rapid catre zona centrala a Brasovului, desi zona este retrasa si intima fara nicio sursa de zgomot in apropiere.
Imobilul este dispus pe Demisol, Parter, Etaj si Mansarda, compus din 5 camere, 8 holuri, garaj, spalatorie, uscatorie, beci, patru bai, bucatarie/living, 3 dressing-uri, sauna, biblioteca, camara, bar/bucatarie, 3 terase si balcon.
Motivul pentru care recomand acest imobil ca si resedinta se datoreaza dispunerii pe doua nivele, a impartirii spatiilor si a suprafetei generoase, casa se preteaza excelent pentru a fi locuita de doua familii. Asta o si face unica si atractiva, existand in piata solicitari in acest sens, dar foarte putine oferte. Indiferent care este componenta celor doua familii, va asigur ca ea se va potrivi oricaror nevoi. Fiecare componenta a casei este "dublata" astfel incat fiecare familie locatara va avea tot confortul necesar. Tineri sau batrani, copii sau parinti, fiecare membru al familie va avea intimitate si spatiu. Daca vrei sa te intalnesti cu cealalta parte a familie, o poti face oricand. Daca nu vrei, nu te intalnesti. Inclusiv bucatariile pot fi doua, asa ca fiecare cu treaba lui. Un fel de "impreuna dar separati".
Cate proprietati potrivite unei astfel de destinatii, cunoasteti ? Exact, de asta si este atat de speciala.
Terasa casei va fi locul de care va veti indragosti iremediabil, avand acces din living si o panorama pe care nu o pot descrie catre Centrul Istoric al orasului, perfect vizionabila din jacuzzi-ul pozitionat ideal, la marginea terasei.
In incheiere, va voi povesti despre posibilitatile de extindere oferite de proprietate, astfel, va duc la cunostinta urmatoarele:
Parcela de langa proprietate in suprafata de 500 mp se afla la vanzare
Partea din spate a curtii interioare a fost subzidita si permite construirea unei locatii cu 4-5 apartamente ideale pentru exploatare in regim hotelier sau pensiune.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Uscătorie Videointerfon
Dotări
Aragaz Frigider Jacuzzi Șemineu
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Saună WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare