Vila cu arhitectura moderna in cartier Andronache

320.000 € (1.488 €/mp)
  • Bucuresti, Colentina
  • ID proprietate: RMX17974

Caracteristici


suprafaţa utilă215 mp suprafaţa construită250 mp suprafaţa teren240 mp suprafaţa curte160 mp camere5 dormitoare4 etajeP+1E+M băi4 anul construcţiei2013 tip imobilcase actualizat la14.08.2018

Descriere


Va invitam sa achizitionati o vila cu arhitectura moderna intr-un cartier linistit si curat, construita in anul 2013.

Designul interior este elegant si modern. Casa garanteaza succesul si unicitatea fiecarui proiect prin ambientul deosebit, asigurarea logisticii pana in cele mai mici detalii.

Regimul de inaltime al vilei este P+1+M, iar compartimentarea pe fiecare nivel este urmatoarea:
Parterul este format dintr-un living de 33 mp cu zona de dinning cu acces catre bucatarie, hol de acces, baie, si casa scarii. Din living se poate accesa si terasa-foisor in suparafata de 37 mp.
Accesul la etaj se face pe o scara eleganta cu trepte din marmura cappucino, balustrada din sticla securizata si mana curenta din inox satinat. In acelasi timp casa scarii beneficiaza de lumina din ambundenta, datorita ferestrelor-simetrice.
La etaj gasim doua dormitoare matrimoniale, dressing, hol de acces si un balcon care se poate accesa din unul dintre camere.
Mansarda este formata dintr-o camera de 46 mp, dormitor de oaspeti si baie.

Caracteristicile de baza ale propietatii sunt urmatoarele:
Suprafata utila: 215 mp
Suprafata construita: 250 mp
Amprenta: 80mp
Suprafata teren: 240 mp
Nr. camere: 5
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 4
Nr. locuri de parcare: 1
Invelitoare acoperis: Tigla Bramac.

Vila este dotata cu toate utilitatile necesare: curent trifazic, apa, gaz, centrala termica pe gaz, calorifere, aparate de aer conditionat, acces la internet prin cablu, wireless.

Finisaje si dotari: stare interior - modern, izolatii termice exterior, parchet triplu stratificat Karelia, glafuri interioare din marmura, glafuri exterioare din granit, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan din PVC - tripan, usa metalica la intrare, usi interior din lemn de stejar Cedru, rulouri electrice din aluminium Warema, glafuri la ferestre din helopal, apometre, poarta stradala cu deschidere prin telecomanda, sistem de alarma, videointerfon.

Astfel, poate fi utilizata pentru activitatea de tip office (birouri, cabinet de avocatura, notariat), dar si pentru alte utilizari mixte - birou si rezidenta de lux, etc.

Vila se vinde in forma prezentata in imagini, mobilata si utilata la cheie. Piese din mobilier sunt achizitionate de la Rovere, Natuzzi si Mobexbert.

Accesul se realizeaza rapid dinspre Sos. Colentina, Sos. Andronache, Pipera, Fundeni.

Vila se vinde pentru un pret de 320.000 Euro, Negociabil (nu se adauga TVA).

Oferta apartine agentiei REMAX Team, Cod Oferta RMX17974.

Telefon: 0723.232.359

Link oferta: www.remax.ro

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare