Vila Baneasa

650.000 € (1.107 €/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Baneasa
  • ID proprietate: RMX14780
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă587 mp suprafaţa construită783 mp suprafaţa teren754 mp camere12 dormitoare10 etaje1S+D+P+2E+M băi6 anul construcţiei2001 tip imobilcase actualizat la21.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre vanzare o vila superba, pe malul lacului Baneasa.
Pe langa faptul ca are o pozitionare excelenta (Str. Garlei), zona fiind foarte aerisita si formata din proprietati cu regim mic de inaltime, vila pe care vi-o prezint, avand suprafete generoase si o compartimentare foarte avantajoasa, este pretabila atat pentru investitie cat si pentru rezidenta.
Constructia propusa este alcatuita din:
*Demisol: Hol de nivel, centrala terminca, sala de fitness, grup sanitar, sauna, piscina minimala, spalatorie, incaperi pentru depozitare, garaj si un dormitor cu grup sanitar.
*Parter: Vestibul, hol, dormitor cu grup sanitar si dressing, bucatarie, camara, grup sanitar pentru zona de zi, livingroom, dining room, birou si sala de biliard.
*Etaj: hol de nivel, salon de etaj, patru dormitoare cu dressing room propriu si trei bai.
*Mansarda: O incapere locuibila polifunctionala si un grup sanitar.
Aceste nivele vor fi deservite de o scara realizata din beton armat, cu acces din holurile fiecarui nivel.

Pe langa faptul ca te poti bucura din plin de linistitea si acuratetea acestei zone, accesul atat catre centru Bucurestiului, parcuri, scoli, restaurante cat si catre centrele comerciale se face foarte rapid

Compusa din demisol, parter, un etaj si o mansarda, la care se adauga o frumoasa curte interioara si spatiu pentru piscina, proprietatea dispune de un spatiu de 783 mp, care permite o libertate mare de miscare. Constructia, realizata in anul 2001, este solida, din beton armat si zidarie portanta de caramida plina (exterior-37.5 cm/ interior-25 cm).

Avand in vedere stadiul constructiei ( la gri) se ofera posibilitatea de a se finisa si amenaja dupa bunul plac, punandu-se la dispozitie si planul arhitectural al acesi proprietati.
Vila garanteaza succesul si unicitatea fiecarui proiect prin ambientul deosebit, asigurand logistica pana in cele mai mici detalii
Pentru o prezentare generala a locatiei si a spatiilor de locuit, va invitam la adresa locatiei.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină Pivniță Saună WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare