Vilă 6 camere Sisesti

315.000 € (1.731 €/mp)
  • Bucuresti, Sisesti
  • ID proprietate: RMX10546
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă182 mp suprafaţa construită232 mp suprafaţa teren159.82 mp suprafaţa curte122 mp camere6 dormitoare5 etajeP+2E+M băi4 anul construcţiei2017 tip imobilcase actualizat la20.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre vanzare o casa construita la cele mai inalte standarde, aflata intr-un complex rezidential, intr-o zona foarte linistita si relaxanta.
Northside Residence situat in zona de nord a Bucurestiului. Accesul se face din Sos. Gheorghe Ionescu-Sisesti, pe un drum privat, asfaltat. Vecinatati: lacul Grivita, lacul Straulesti, padurea Mogosoaia, Chitila, Baneasa, Jandarmeriei, intr-o zona ferita de aglomeratie, bogata in vegetatie si aer curat beneficiaza .

NorthSide Residence este cel mai nou proiect rezidential in care imbinam armonios natura, confortul cu eleganta arhitecturii englezesti. Ansamblu este compus din patru case, P+2E.

Finisajele sunt de inalta calitate, mentionam incazirea prin pardoseala (Uponor-Germania) , ferestre (tripan, 3 foi de geam si protectie UV, Tamplarie Salamander (6 camere), feronerie Roto Titan, gresie si faianta (portelanata in masa) Marazzi, instalatia sanitara Uponor, instalatia electrica Gewiss, parchet triplu stratificat din lemn masiv, centrala termica in condensatie cu un consum redus de gaz-Viessmann.

Accesul catre oras este foarte facil, putand ajunge pe Bd. Bucurestii Noi –calea Grivitei-1 Mai (6,5 km pana la Piata Victoriei) sau prin Sisesti-Piata Presei-Arcul de Triumf-Pt. Victoriei.

Pentru a va face o idee completa asupra finisajelor de inalta calitate si a conceptului, va invitam la vizionare.

Zona beneficiaza de metrou (5 minute de mers pe jos) precum si autobuz, centre comerciale si supermarket-uri, scoli si gradinite, centre de agrement si recreere.


Casele se predau la cheie , avand parte de toate autorizatiile necesare, proiect, intabulare, s.a.m.d.p

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement Videointerfon
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare