Vânzare vilă deosebită în Feleacu

249.000 € (958 €/mp)
  • Feleacu
  • ID proprietate: RMX3300
Comision 0% Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă260 mp suprafaţa construită278 mp suprafaţa teren1135 mp camere6 dormitoare3 etajeD+P+1E+M băi3 anul construcţiei2012 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux vă propune o ofertă deosebită, amplasată în Feleacu, într-o oază de liniște și verdeață . Casa reprezintă un privilegiu pentru cei care caută o locuință departe de agitația urbană.
Arhitectura modernă, finisajele exterioare din piatra lucrată manual și compartimentarea practică o transformă într-o proprietate dorită de orice persoană care își dorește funcționalitate si confort intr-un mediu natural si sănătos. Casa este construită intr-o zonă cu foarte multa verdeață și beneficiază de o gradină generoasă amenajată mult bun gust.
Suprafețele mari vitrate din zona de zi oferă multă lumină naturală spațiului interior .
Interiorul conferă personalitate casei, iar tavanele si peretii albi realizează un contrast deosebit cu mobilierul din lemn. Interiorul este amenajat in stil modern, dar încorporează și elemente clasice cum este șemineul din living, perfect integrat in decor.
Parterul casei se compune din holul de acces, livingul cu ieșire pe terasa casei, bucataria deschisă cu loc de luat masa si baia deosebită placată cu faianță lucrată manual, casa scarii, un dormitor și un dressing.
La etaj , avem doua dormitoare fiecare cu baie proprie și un birou generos cu terasa proprie și o panoramă spectaculoasă. Ferestrele mari oferă
luminozitate spațiilor si un aspect aerisit.
La parter, in continuarea casei există o cameră tehnică și o cameră a centralei.
Locuința a fost concepută în așa fel incât să poată găzdui o familie in toate etapele existenței sale.
Finisajele interioare și exterioare, materialele de înaltă calitate, terenul generos și nu în ultimul rând prețul, fac ca această ofertă să fie una deosebită pe piața imibiliară clujeană.
Proprietatea merită văzută!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Șemineu
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare