Vanzare vila Bucurestii Noi - Parc Bazilescu

290.000 € (1.039 €/mp)
  • Bucuresti, Bucurestii Noi
  • ID proprietate: RMX14002
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă279 mp suprafaţa teren300 mp camere6 dormitoare3 etajeD+P+1E+M băi3 anul construcţiei2005 tip imobilcase disponibilitate30 zile actualizat la01.03.2018

Descriere


Situata pe o strada putin circulata din zona rezidentiala Bucurestii Noi, langa Parcul Bazilescu, aceasta vila cu 6 camere va va oferi tot confortul de care aveti nevoie.

Vila se prezinta foarte bine din punct de vedere estetic, tehnic si functional, atat la interior cat si la exterior, este foarte bine intretinuta si nu necesita reparatii sau investitii majore pentru a va muta imediat. Vila a fost construita in anul 2005. Terenul este in suprafata de 300 mp, vila avand o amprenta la sol de 98 mp si o curte libera de 200 mp.

Vila D+P+1 are o suprafata utila de 279 mp. La parter sunt 80 mp utili unde se regasesc: living cu dinning, bucatarie, baie si hol. La etaj sunt 78 mp utili unde avem: trei dormitoare, baie , un hol si o terasa in suprafata de 15 mp.
Mansarda, un loc potrivit pentru intalnirile cu prietenii, se intinde pe o suprafata de 75 mp, este un spatiu amplu, open space, plin de lumina, un loc in care te poti retrage in liniste pentru a te relaxa dupa o zi de munca agitata. Vil mai ofera un spatiu la demisol, in suprafata de 37 mp, este practic fostul garaj care a devenit astazi un spatiu pentru depozitare.
Curtea, un spatiu deschis, o zona verde, te inconjoare cu copaci ornamentali, este un loc ce poate gazdui o mica gradina, un spatiu pentru flori, loc de joaca pentru copii.

Imobilul este situat in imediata vecinatate a Parcului Bazilescu, usor accesibil atat cu masina, cat si cu mijloace de transport in comun.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare