Casă / Vilă cu 8 camere de vânzare în zona Central

750.000 € (3.000 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX1115
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă250 mp suprafaţa construită450 mp suprafaţa teren543 mp camere8 dormitoare4 etajeD+P+Pod băi3 anul construcţiei1932 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux ofera la vanzare o cota considerabila dintr-o proprietate deosebita situata in zona centrala a orasului, pe strada Avram Iancu. Cladirea construita in perioada interbelica, cea mai valoroasa perioada din istoria Romaniei din punct de vedere arhitectural, este tipica stilului timpurilor respective. Se pot observa liniile elegante si solutiile interesante adoptate de arhitecti, constructia solida si bine proportionata, interioarele inalte si spatiile generoase, zonele de zi bine vitrate, balcoanele si casa scarii cu detalii de Art Deco, curtea interioara generoasa.
Cladirea are regim de inaltime S+P+E si este compusa din 4 apartamente, doua spre curtea interioara si doua cu front la strada si la curte, acestea din urma formand oferta noastra.
Primul apartament ocupa 85% din parterul caldirii, iar al doilea 50% din etajul proprietatii, fiecare formand cate o unitate locativa distincta, la care se adauga 58% din cei 936 mp de teren aferenti proprietatii.
Apartamentul de la parter se compune din 3 camere inalte si spatioase, 3 antreuri, 1 bucatarie, 1 camara, 1 camera pentru menajera, 1 baie, 2 WC-uri de serviciu, 1 pivnita, 1 garaj, cota parte din pod, din subsol si din casa scarii exterioara, cota parte din partile indivize comune, se desfasoara pe 252 mp construiti si detine cota de 35% din terenul aferent proprietatii ( 328 mp).
Apartamentul de la etaj este format din 3 camere spatioase, 2 antreuri, 1 bucatarie, 1 camara, 1 baie, 2 WC-uri de serviciu, 1 balcon, 1 pivnita, cota parte din pod si subsol, cota parte din partile indivize comune, se desfasoara pe 158 mp construiti si detine cota de 23% din terenul aferent proprietatii ( 215 mp).
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o locuinta deosebita in centrul orasului, de asemenea poate deveni un sediu perfect pentru o casa de avocatura, cabinet notarial, sau cabinet medical.
Prin locatia deosebita, calitatea si valoarea constructiei, oferta se numara printre ofertele de top din piata imobiliara clujeana!
Pentru agentii imobiliari din piata/colaboratori:
OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea vanzarii!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare