Vanzare corp duplex, zona Bunloc.

105.000 € (854 €/mp)
  • Sacele, Bunloc
  • ID proprietate: RMX11714
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă123 mp suprafaţa construită158 mp suprafaţa teren234 mp suprafaţa curte234 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E+Pod băi2 anul construcţiei2007 tip imobilcase actualizat la12.07.2018

Descriere


Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Central propune spre vanzare in regim de reprezentare exclusiva, un duplex deosebit, situat in cartierul Bunloc, pe o strada linistita, cu putin trafic, acces de pe un drum privat si cu o priveliste deosebita asupra muntilor.
Casa frumoasa si compacta la exterior, dar spatioasa si plina de lumina la interior, este situata pe un teren de 234 mp, are suprafata utila de 123 mp si regim de inaltime P+M. Privita din spatiul public, casa se evidentiaza printr-un design aparte, foarte placut ochiului. Rafinamentul si liniile impecabile sunt rezultatul unei atentii deosebite acordata detaliilor arhitecturale.
Spatiul de zi de la parter are o compartimentare functionala, oferind calitate vietii si un sentiment de relaxare si confort. Aici se afla un antreu de primire, bucataria complet mobilata si utilata, un living spatios cu iesire pe terasa, o baie utilata modern, o debara perfecta pentru depozitare si casa scarii.
La mansarda au fost gandite 3 dormitoare, ai o baie generoasa ventilata natural cu geam. Balcoanele de la acest nivel ofera o priveliste superba.
Terenul aferent este bine impartit, oferind spatiu pentru parcare in fata casei cat si loc pentru barbecue in partea din spate, carora li s-a acordat aceeasi atentie deosebita.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona exclusivista si linistita a orasului!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare