Vanzare Complex turistic Apfelhaus, Cisnadioara, Sibiu

2.680.000 € (1.804 €/mp)
  • Cisnadioara
  • ID proprietate: RMX8479
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă1486 mp suprafaţa construită1651 mp suprafaţa teren8200 mp anul construcţiei2009 tip imobilspatii-comerciale actualizat la17.05.2018

Descriere


Complexul turistic Apfelhaus este situat in localitatea Cisnadioara , jud.Sibiu, pe valea de Argint, unde casele Cisnadioarei de sub poala dealurilor cuprinse de ample livezi cu meri si ciresi sunt dominate de cetatea cu bazilica in stil romanic avand o suprafata totala a terenului de 8.200 mp.

Constructia principala a pensiunii adaposteste la parter 2 restaurante (cel romanesc si cel sasesc), cu mobilier din lemn masiv, totalizand 100 de locuri, iar la etaj, din holul interior se face accesul spre cele 6 camere cu utilitatile aferente. Al doilea corp de cladire denumit "Vila Florilor" este alcatuit din 3 camere cu cate doua paturi si a fost de fapt prima cladire finalizata, iar al treilea corp de cladire pune la dispozitia oaspetilor 7 camere cu baie proprie si balcon. O alta constructie, "Pub D'Agostina" detine o sala generoasa multifunctionala, pentru organizari de evenimente, sala de conferinte, discoteca cu instalatii audio-video, aer conditionat, un bar generos, si grill. Terasele cu cele 220 de locuri constituie o componenta notabila a complexului, fiind preferate de oaspeti primavara, vara si toamna.

În urma unei drumeții pe Valea de Argint, finalizată cu vizitarea localității Cisnădioara și a împrejurimilor, artizanul proiectului Apfelhaus a avut o viziune, în livada de meri ce urma să devină centrul complexului turistic dezvoltat aici. Aflată la doar 12 km de Sibiu, Pensiunea Apfelhaus este o oază de liniște, de frumos, de armonie cu mediul, unde poți evada, în mijlocul naturii și în inima unei așezări vechi săsești, cu gospodării izolate și grădini generoase.

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la 0756244404 si stabilim o intalnire!

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare