Vanzare casa la rosu in Cheile Baciului

65.000 € (271 €/mp)
  • Baciu
  • ID proprietate: RMX1034
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă240 mp suprafaţa construită280 mp suprafaţa teren1000 mp camere6 dormitoare4 etajeP băi2 anul construcţiei2012 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


Remax Grup de Lux ofera spre vanzare o casa cu teren generos intr-o zona verde linistita si foarte frumoasa in Cheile Baciului. Proprietatea este amplasata intr-un loc minunat si are un proiect deosebit. Zona verde din jurul terenului fiind padurea aproape si vecinatatile de exceptie pe care le are, o plaseaza printre ofertele rare pe piata imobiliara clujeana din aceasta perioada.
Casa se vinde cu CF pe teren si autorizatie de contructie. Pe proiect are 2 garaje, pe care proprietarii nu au reusit sa le faca, 2 terase si urmatoarea compartimentare:
- parter: hol de acces, birou, baie, living spatios, bucatarie, camara si camera tehnica;
- etaj: 4 dormitoare si baie.
In ceea ce priveste utilitatile, acestea sunt urmatoarele:
- exista curent,
- gazul e la 200 m de casa,
- daca se doreste racordarea la canalizare, aceasta se poate realiza, deoarece vecinii au facut-o si ei pe cont propriu, insa casa a fost prevazuta initial cu fosa septica. Incalzirea este pe lemne, lucru deosebit de avantajos din punct de vedere financiar.
Casa ofera un confort deosebit in primul rand prin compartimentare, dispunere si localizare. Are un teren generos, ce permite realizarea unei curti si a unei gradini sau spatiu de relaxare.
Oferta este la un pret foarte corect avand in vedere investitiile facute.

Pentru colaboratorii si agentii din piata, oferim un comision motivant!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Curent
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare