Vanzare casă individuala in Cristian.

98.900 € (521 €/mp)
  • Cristian
  • ID proprietate: RMX7858
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă190 mp suprafaţa teren300 mp camere6 dormitoare5 etajeP+1E+Pod băi3 anul construcţiei2017 tip imobilcase actualizat la09.05.2018

Descriere


Va propunem spre vanzare o casa construita in anul 2017, in comuna Cristian, la aproximativ 9 km de municipiul Brasov.
Avand infrastructura intr-o continua dezvoltare, comuna Cristian este una dintre cele mai bogate din Romania, fiind populata de oameni gospodari si linistiti.
Comuna este pozitionata intr-un peisaj foarte frumos unde predomina aerul curat, linistea si curatenia, iar la marginea comunei gasim o pădure de stejari, cu unii copaci de peste 400 de ani, care este declarată monument al naturii si reprezinta ultima rămăşiţă a unei vechi păduri ce se întindea în această zonă a Ţării Bârsei, de aici provenind şi simbolul care se află pe stema Cristianului.

Proprietatea pe care o propunem spre vanzare are o structura foarte bine consolidata si este racordata la toate utilitatile, avand o deschidere de 20 ml la drum asfaltat.

Casa dispune de o terasa impunatoare de 60 mp si este ridicata pe doua nivele avand o suprafata utila de 190 mp cu o structura interesanta si foarte utila.
La parter gasim: o sufragerie foarte spatioasa cu o bucatarie deschisa, o camera separata pentru servit masa, un dormitor si o baie prevazuta cu cabina de dus.
Scara interioara este din lemn masiv, iar la etaj gasim: un dormitor matrimonial cu baie proprie si Dressing, un hol si inca doua dormitoare legate cu o baie intre ele.
Proprietatea dispune si de un pod spatios (open space) cam cat este toata suprafata etajului.
Pentru eficientizarea incalzirii pe timp de iarna, a acestui imobil, s-a optat pentru o centrala pe gaz cu incalzire in pardoseala si calorifere.
Casa este construita din caramida de 30 cm si are o izolatie exterioara de 10 cm, iar tigla este Primer.
Proprietatea este disponibila oricand si se preda la cheie, exact cum se vede in poze, fiind partial mobilata, iar terasa si balcoanele mai raman de finalizat pentru viitorul proprietar.

Terenul pe care este pozitionata casa este de 450 mp si este luat cu legea 15 din 2003, prin hotararea consiliului local al comunei Cristian, prin care se atribuie folosinta lui gratuita pe toata durata existentei locuintei, proprietate personala.

Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati !

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Scară interioară
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare