Vanzare casa in Feleacu. Comision 0% la cumparare.

110.000 € (412 €/mp)
  • Feleacu
  • ID proprietate: RMX1077
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă267 mp suprafaţa construită300 mp suprafaţa teren1170 mp camere4 dormitoare3 etajeP băi3 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


Remax/ Grup de Lux ofera spre vanzare in exclusivitate o proprietate foarte frumoasa cu o pozitie foarte rara intr-o zona intima din Feleacu, la 10 km de Cluj. Amplasarea casei si vecinatatile sunt cele care avantajeaza proprietatea din punct de vedere al intimitatii si linistii.
Casa este una foarte bine construita, cu un studio geo care ii permite aceasta amplasare in panta si se vinde la un stadiu mai avansat decat cel semifinisat (are parchet din lemn masiv la parter si etaj si lavabil in camerele de la etaj). Terenul generos le permite viitorilor cumparatori sa isi amenajeze atat o gradina, cat si o curte frumoasa, iar mai jos, exista posibilitatea crearii unui teren de sport. Zona verde si lipsa vecinatatilor apropiate o plaseaza in categoria proprietatilor rare de pe piata imobiliara clujeana.
Casa are o suprafata utila de 240 mp si un teren de 1170 mp.
Este construita in 2011 este din caramida si are urmatoarea compartimentare:
- demisol: garaj cu telecomanda, camera tehnica, pivnita si o camera care se poate transforma in crama, spatiu de depozitare sau spalatorie/uscatorie;
- parter: bucatarie cu loc de luat masa si zona de living cu semineu zidit;
- mansarda: 3 dormitoare si o baie.
La mansarda este parchet din stejar, iar la parter exista incalzire in pardoseala. Semineul zidit este o piesa importanta a acestei proprietati.
Casa are o fantana in curte (exista apa potabila de izvor), iar terenul este destul de incapator chiar si pentru o piscina.
Daca sunteti in cautarea unui loc plin cu verdeata si linistit cu o casa spatioasa in jurul Clujului, aceasta este casa Dumneavoastra!

Pentru agentii imobiliari din piata/colaboratori:
OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea vanzarii!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare