Vanzare casa frumoasa in Dambu Rotund

134.500 € (1.223 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Dambul Rotund
  • ID proprietate: RMX2950
Comision 0% Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă110 mp suprafaţa construită135 mp suprafaţa teren535 mp suprafaţa curte535 mp camere5 dormitoare4 etajeD+P+Pod băi2 anul construcţiei1960 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


Remax Grup de Lux ofera spre vanzare o casa in cartierul Dambu Rotund construita in stil clasic, specific anilor ’60. Casa este amplasata intr-o zona foarte buna, cu expunere sudica si o gradina frumos amenajata cu un barbeque destinat momentelor de relaxare.
Are o suprafata utila de 110 mp, cu un regim de inaltime de D inalt + P + Pod si este construita pe un teren generos de 535 mp. Casa dispune de o compartimentare bine gandita care se preteaza utilizarii atat ca si casa unifamiliala, cat si ca 2 spatii locative complet separate pe cele doua nivele. Un prim spatiu, constand intr-un living, un dormitor , o bucatarie si o baie se gaseste la demisolul inalt. Parterul este compartimentat clasic, insa functional : un antreu de intrare, 3 camere spatioase, o bucatarie cu camara si o baie. In cazul in care se doreste, parterul poate fi recompartimentat sau extins, in functie de necesitatile si ideile viitorului proprietar.
Va asteptam cu drag la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare