Vanzare casa 5 camere in zona buna din Andrei Muresanu! Comision 0% la cumparare

369.000 € (1.591 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX2074
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă232 mp suprafaţa construită279 mp suprafaţa teren300 mp camere5 dormitoare3 etajeD+P+1E băi4 anul construcţiei2015 tip imobilcase actualizat la22.08.2017

Descriere


Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Grup de Lux ofera la vanzare in cartierul Andrei Muresanu, pe o strada linistita, exclusiva de case, o casa semifinisata, in regim de inaltime P+2E, cu suprafata utila de 232 mp si teren aferent de 300 mp. Datorita materialelor de buna calitate folosite, casa se inscrie in categoria caselor semipasive, costurile de intretinere fiind foarte mici.
Parterul este format dintr-un garaj generos, o camera hobby cu iesire pe terasa casei, camera CT, o spalatorie, o incapere pentru depozitare la rece, un grup sanitar, un hol si casa scarii.
Primul etaj este destinat zonei de zi si se compune din holul de repartitie, o bucatarie spatioasa, un living foarte mare si bine vitrat, o baie si casa scarii.
Etajul al doilea este compus dintr-un hol, 3 dormitoare luminoase, dintre care cel matrimonial are baie proprie si un dressing, iar celelalte doua sunt deservite de a doua baie de pe etaj.
Casa se vinde la stadiul de semifinisat, cu toate instalatiile aduse pe pozitie, centrala termica si calorifere, incalzire in pardoseala functionala in zona de zi (in restul casei este ambientala). Exteriorul casei este finisat, iar gradina amenajata.
Aceasta casa este foarte potrivita pentru persoanele creative, care vor sa fie inconjurate de lucruri care sa ii inspire. Iar cand ai o casa amplasata la inaltime, panorama asupra orasului este superba!
Oferta se inscrie printre ofertele de calitate existente acum pe piata si isi asteapta cu drag noii proprietari!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Uscătorie
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Boxă la subsol Grădină Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare