Vanzare Apartament Ultracentral

159.000 € (1.691 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX5286
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă94 mp suprafaţa construită110 mp camere2 dormitoare1 etaje3 / P+3E băi2 anul construcţiei1945 tip imobilapartamente actualizat la05.02.2018

Descriere


Va doriti un apartament in care sa va puteti muta imediat fara ca sa mai trebuiasca sa investiti nimic si sa aveti confort maxim in inima Clujului? Acest apartament cu suprafata generoasa este situat in zona 0, intr-un imobil din perioada interbelica, o cladire de apartamente cu suprafete mari si luminoase. Suprafata utila de 94 mp confera apartamentului un confort marit pentru persoane care au nevoie de spatii mari. Apartamentul dispune de 2 bai pentru a mari confortul si se vinde superfinisat si complet mobilat si utilat, avand mobila din lemn masiv si electrocasnice de cea mai buna calitate. In cazul in care se doreste, apartamentul poate fi si recompartimentat pentru a avea 2 dormitoare.
Acest apartament reprezinta o oportunitate pentru persoane care vor sa locuiasca in inima Clujului si sa nu piarda timp stand in trafic, sa aiba toate punctele de interes la maxim 5 minute de mers.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Curte comună
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare