Vanzare apartament in casa, str.Nicolae Iorga, zona Parcul Titulescu.

60.000 € (1.304 €/mp)
  • Brasov, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX8187
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă46 mp suprafaţa construită50 mp suprafaţa curte299 mp camere2 dormitoare1 etajeParter / P+1E băi1 anul construcţiei1930 tip imobilapartamente actualizat la06.11.2017

Descriere


Va propun spre vanzare un apartament in casa, situat la parter, intr-o zona frumoasa, pe str. Nicolae Iorga, o zona cu multa verdeata, la 5 minute de mers pe jos catre centrul orasului Brasov.
Pozitionarea imobilului este in zona de interes turistic maxim al Brasovului vis-a-vis de Parcul Titulescu,hotel Capitol si Aro,Primarie,posta,tribunal,centre comerciale,banci,piata,scoala.
Intrarile in apartamente sunt separate,scarile se pot transforma in scara interioara si astfel,transforma imobilul in duplex.Posibilitate de vanzare si separat.
Locatia este ideala pentru resedinta cat si pentru mini-pensiune,cabinet medical,cabinet de avocatura sau un salon de infrumusetare ,cosmetic
Apartamentul de la parter este compus din 2 camere(prin anularea camarilor se poate adauga a treia camera)dint-un hol , bucatarie, living ,dormitor ,baie cu cabina de dus, camara, si este complet mobilat si utilat.
In apartament au fost pastrate sobele de teracota albe care ii dau un aer de apartament burghez.
Curtea este comuna si detine o cota de 20% din terenul in suprafata de 299 mp, loc de parcare.
Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati telefonic sau prin e-mail.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider
Alte spaţii
Curte comună Debara
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare