Vanzare apartament cu 3 camere, zona Grivitei

76.000 € (987 €/mp)
  • Brasov, Grivitei
  • ID proprietate: RMX14247

Caracteristici


suprafaţa utilă77 mp suprafaţa construită104.8 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / P+10E băi1 anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la19.03.2018

Descriere


RE/MAX Central va propune spre achizitie un apartament cu o suprafata generoasa, situat in zona Grivitei, foarte aproape de centrele de interes si obiectivele turistice ale Brasovului.
Apartamentul are structura decomandata, este situat la parterul unui bloc de zece etaje, necesita renovare Proprietatea este compusa din trei camere: living, doua dormitoare, bucatarie, hol generos, grup sanitar si un balcon cu suprafata de 10 mp utili ce comunica cu livingul, bucaratia si primul dormitor. Imobilul are suprafata utila de 77 mp, avand avantajul de a fi transformat usor in caminul ideal, pe gustul fiecaruia datorita spatiilor generoase.
Apartamentul se vinde exact cum este prezentat in fotografii, necesita renovare, fiind amenajat cu gresie si faianta, parchet din lemn masiv foarte bine intretinut, geamuri termopan cu tamplarie PVC, calorifere in fiecare incapere, usa de exterior metalica. Baia este dotata cu obiecte si accesorii sanitare. Locatia este una linistita cu magazine si scoli in apropiere.
Pentru mai multe detalii, va stau al dispozitie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare