Vanzare apartament cu 3 camere, zona Grivitei

65.000 € (991 €/mp)
  • Brasov, Grivitei
  • ID proprietate: RMX14029

Caracteristici


suprafaţa utilă65.58 mp suprafaţa construită90.7 mp camere3 dormitoare2 etaje8 / P+10E băi1 anul construcţiei1975 tip imobilapartamente actualizat la23.02.2018

Descriere


RE/MAX Central va propune spre vanzare un apartament cu trei camere, avand o structura circulara, situat in cartierul Grivitei, zona Tudor Vladimirescu.
Proprietatea este compusa din trei camere: living, doua dormitoare, bucatarie, hol, grup sanitar, dressing spatios cu rafturi in dotare . Imobilul are suprafata de 65.58 mp patrati utili si doua balcoane cu suprafata de 10 mp, avand vedere pe doua parti. In cazul in care aveti nevoie de depozitare, dispuneti de o boxa personala spatiosa, situata la demisol langa celelalte boxe ale blocului.
Apartamentul se vinde partial mobilat, amenajat cu gresie si faianta, parchet, geamuri termopan cu tamplarie PVC, calorifere in fiecare incapere, usa de exterior metalica. Baia este dotata cu obiecte si accesorii sanitare.
Locatia este una linistita cu magazine si scoli in apropiere. Imobilul este luminos, calduros si primitor, cu cheltuieli mici pe timpul iernii, deoarece dispune de centrala de bloc. Spatiul este perfect pentru o familie tanara, dinamica, cu un ritm de viata alert, avand avantajul de a fi transformat usor in caminul ideal, pe gustul fiecaruia datorita spatiilor generoase, iar privelistea se afla printre punctele forte ale acestui apartament.
Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare