Vanzare apartament cu 3 camere, in vila, zona Memorandului.

122.000 € (1.450 €/mp)
  • Brasov, Central
  • ID proprietate: RMX9197
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă84.11 mp suprafaţa construită100 mp camere3 dormitoare2 etaje2 / P+2E băi2 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la19.07.2018

Descriere


RE/MAX Central va prezinta un proiect deosbit, situat intr-o zona verde a Brasovului, cu acces auto si panorama superba spre oras.
Imobilul nostru ofera o arhitectura moderna, am pus accent atat pe design-ul cladirii si al interiorului, dar in acelasi timp am oferit o importanta deosebita si functionalitatii spatiilor utile.
Am creat pentru dumneavoastra o locatie unde sa va puteti relaxa si "reincarca bateriile" dupa o zi dificila si am creat acest lucru intr-o zona exlusivista, respectiv centrul Istoric al orasului, dar intr-o zona unde aerul este curat, predomina linistea iar accesul catre punctele principale de acces este extrem de facil.
Nu ne plac compromisurile, am gandit un proiect unde dumneavoastra va puteti bucura de toate beneficiile oferite de centrul Brasovului, dar intr-o zona verde, la poalele padurii, cu accces usor, pe doua benzi si asflat, zona fiind traficata exclusiv de riveranii zonei.
Apartamentul este compus din trei camere cu o suprafata utila de 84 mp, alcatuit din living plus bucatarie open space, doua dormitoare si doua grupuri sanitare si se afla la parter intr-un imobil cu doua nivele.Imobilul mai dispune de o curte proprie in suprafata de 48 mp,doua locuri de parcare amenajate si o boxa in pod pentru depozitare. Beneficiaza de finisaje de calitate superioara, centrala proprie si este izolat la interior cu rigips cu placare dubla si exterior cu polistiren de 10 cm.
Pretul include Tva de 5% pentru apartament si respectiv 19% pentru locurile de parcare,terenul aferent si boxa.
Casa este in stadiu de finisare si are termen de predare pana la sfarsitul anului 2018.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte comună Debara
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare