Vanzare apartament cu 3 camere, in vila, locatie superba, Ultracentral.

130.000 € (1.688 €/mp)
  • Brasov, Central
  • ID proprietate: RMX9196
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă77 mp suprafaţa construită94 mp suprafaţa teren145 mp camere3 dormitoare2 etajeP+2E băi2 anul construcţiei2017 tip imobilcase actualizat la19.07.2018

Descriere


RE/MAX CENTRAL va prezinta un proiect deosbit, situat intr-o zona verde a Brasovului, cu acces auto si panorama superba spre oras.
Imobilul nostru ofera o arhitectura moderna, am pus accent atat pe design-ul cladirii si al interiorului, dar in acelasi timp am oferit o importanta deosebita si functionalitatii spatiilor utile.
Am creat pentru dumneavoastra o locatie unde sa va puteti relaxa si reincarca bateriile dupa o zi dificila si am creat acest lucru intr-o zona exlusivista, respectiv centrul Istoric al orasului, dar intr-o zona unde aerul este curat, predomina linistea iar accesul catre punctele principale de acces este extrem de facil.
Nu ne plac compromisurile, am gandit un proiect unde dumneavoastra va puteti bucura de toate beneficiile oferite de centrul Brasovului, dar intr-o zona verde, la poalele padurii, cu accces usor, pe doua benzi si asflat, zona fiind traficata exclusiv de riveranii zonei.
Apartamentul are o suprafata utila de 77 mp, este situat la etajul unu, intr-un imobil de doua nivele, este alcatuit din doua dormitoare, living cu bucatarie, doua grupuri sanitare si un spatiu de depozitare.Imobilul mai dispune de o gradina propire de 123 mp,doua locuri de parcare amenajate si o boxa in pod pentru depozitare. Se va preda pana la sfarsitul anului 2018 si va fi finisat in totalitate cu materiale de calitate superioara, centrala proprie, izolat interior cu rigips cu placare dubla si exterior cu polistiren de 10 cm.Pretul include TVA de 5% apartamentul si respectiv 19% boxa,locurile de parcare si terenul aferent.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte comună Grădină WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare