Vanzare apartament cu 3 camere, 3 grupuri sanitare, bloc nou.

79.000 € (988 €/mp)
  • Brasov, Florilor
  • ID proprietate: RMX9086

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită85 mp camere3 dormitoare2 etaje2+Mansarda / 1S+P+2E băi3 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la03.08.2017

Descriere


Propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in cel mai nou complex rezidential din cartierul Florilor. Imobilul este compus din D+P+2E+M.
Apartamentul propus spre vanzare se afla la ultimele 2 nivele ale imobilului.
Suprafata apartamentului este de 78 mp plus terasa in suprafata de 18,77 mp.
Imobilul se preda la cheie.
Locul de parcare subteran este inclus in pret.
Accesul in bloc este securizat si pentru ca stim cat de important e sa fii independent atunci cand vine vorba de bugetul tau, fiecare apartament nou e prevazut cu centrala termica proprie ce asigura incalzirea si apa calda menajera. Imobilul este construit din caramaida, dipune de finisaje interioare de lux, dintre care amintim: geamuri termopan, gresie, parchet.Dupa predarea la cheie nu se percep taxe de management imobiliar, administrarea spatiilor comune fiind asigurata de catre viitoarea Asociatie de Proprietari a proiectului nostru. Clientii proiectului vor beneficia de consultanta aftersales in perioada termenelor de garantie cat si in afara acestora pentru orice solicitari legate de garantii si servicii aferente apartamentelor din complex.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare