Vanzare apartament cu 2 camere, zona Garii

54.000 € (1.080 €/mp)
  • Brasov, Garii
  • ID proprietate: RMX15065

Caracteristici


suprafaţa utilă48 mp suprafaţa construită58 mp camere2 dormitoare1 etajeParter / 1S+P+4E băi1 anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la16.04.2018

Descriere


RE/MAX Central va propune spre vanzare un apartament cu structura semidecomandata, situat la parterul unui bloc de 4 etaje, intr-o zona linistita, in imediata apropiere a marketurilor si acces la mijloace de transport în comun. Proprietatea este compusa din doua camere: living, dormitor, bucatarie, hol, grup sanitar, si trei debarale cu rafturi in dotare . In cazul in care aveti nevoie de depozitare, dispuneti de o boxa personala spatiosa, situata la subsol langa celelalte boxe ale blocului.
Apartamentul se vinde cu mobila de bucatarie inclusa, restul apartamentului ramanand nemobiliat, oferindu-va prilejul sa-l amenajati dupa bunul plac.
Blocul este izolat, apartamentul dispune de centrală termica, gresie, faianta si parchet din lemn masiv de stejar care trebuie reconditionat, geamuri termopan se gasesc la bucatarie si grupul sanitar.
Pentru informatii suplimentare, va stau la dispozitie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare