Vanzare apartament cu 2 camere, panorama deosebita, Racadau.

65.500 € (1.108 €/mp)
  • Brasov, Racadau
  • ID proprietate: RMX9855

Caracteristici


suprafaţa utilă59.12 mp suprafaţa construită76.12 mp camere2 dormitoare1 etaje10 / D+P+11E băi1 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la06.01.2018

Descriere


Va propunem spre vanzare un apartament in zona cea mai verde a orasului Brasov, si anume Racadau, amplasat la etajul 10/11 al unui ansamblu rezidential nou, cu o pozitionare deosebita.
Apartamentul poate fi utilizat cu destinatie de locuinta sau poate fi achizitionat ca si investitie pentru inchiriere hoteliera, in ambele cazuri panorama deosebita vazuta prin geamurile mari de sticla, va vor incanta in fiecare dimineata si seara.
Apartamentul este dotat cu finisaje de o calitate superioara, centrala termica proprie, tamplarie cu coeficient de transfer termic performant, izolare fonica foarte buna datorita peretilor dublii intre apartamente si izolare termica superioara cu termosistem de 15.
Suprafata totala a apartamentului este de 59,21 mp utili,desfasurati 76,12mp, iar logia in care puteti sa va savurati cafeaua de dimineata si sa admirati apusul are o suprafata de 4.48 mp.
Se poate achizitiona loc de parcare separat si boxa, acestea nefiind incluse in pretul apartamentului.
DE CE SA ALEGI SUNNYVILLE ?
De exemplu, un apartament Sunnyville are pereti dublati, este independent. Fiecare apartament are peretii lui. O investitie care nu se vede, dar se simte de catre client din prima zi in care va locui.
Unic in Brasov, balcoanele apartamentelor sunt pregatite pentru inchidere, existand optiunea de a fi inchise usor, de catre noi, in functie de alegerea ta.
Lumina conteaza, astfel incat am ales o arhitectura luminoasa care sa creeze o atmosfera cat mai naturala in fiecare apartament.
Fiecare usa va avea deasupra un bec LED, care va lumina usa si zona fiecarui apartament. Un detaliu care creeaza unicitate si confort.
Intrarea intr-un bloc de apartamente conteaza. Este cartea de vizita a unui ansamblu rezidential. De aceea, la Sunnyville este spatioasa si inspirationala.
Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati telefonic.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare