Vanzare apartament cu 2 camere, 54 mp utili, ansamblul Got Residence.

66.500 € (1.224 €/mp) TVA inclus
  • Brasov, Astra
  • ID proprietate: RMX9516
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă54.33 mp suprafaţa construită64 mp camere2 dormitoare1 etaje1 / P+3E băi1 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX CENTRAL va propune spre vanzare un proiect nou de locuinte, situat in zona Calea Bucuresti. Imobilul este bloc tip vila, cu o arhitectura deosebita, cuprinde 10 apartamente si este situat intr-o zona linistita de case, cu acces foarte facil spre zonele de interes public, zone comerciale, gradinite, scoli, spitale si statii pentru mijloacele de transport in comun, mai exact Str. Sfintii Arhangheli.
Blocul va fi construit din caramida si acoperit cu tabla faltuita de culoare gri, izolat pe exterior cu polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa iar casa scarii va fi placata cu granit.
Apartamentul pe care il propunem spre vanzare este compus din doua camere, baie, bucatarie, cu o suprafata utila de 54.33 mp, este situat la etajul 1 /3, decomandat si dispune de un loc de parcare si o boxa la subsol.
Finisajele si obiectele sanitare ale apartamentului vor fi de caliatate superioara, centrala proprie prin condensare, tamplarie PVC de culoare gri, cu 5 camere si geam termopan cu trei foi de sticla.

Constructia va incepe in luna Septembrie a acestui an si are ca finalizare si predare luna octombrie a anului 2018.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Pivniță WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare