Vanzare apartament 4 camere Kiseleff-Aviatorilor, COMISION 0%

680.000 € (3.842 €/mp)
  • Bucuresti, Kiseleff
  • ID proprietate: RMX11739
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă177 mp suprafaţa construită199 mp camere4 dormitoare3 etaje1 / 1S+P+5E+6R băi3 anul construcţiei2006 tip imobilapartamente actualizat la14.03.2018

Descriere


Va prezint un apartament elegant, spatios, intr-o zona deosebita a Capitalei, langa Parcul Herastrau si Arcul de Triumf, o locatie excelenta care iti asigura mai multa diversitate intr-un mediu ideal pentru o familie adevarata!
Acesta este situat la primul etaj, intr-un imobil construit in anul 2006, masoara 199 mp construiti, are 4 camere decomandate, bucatarie inchisa, 3 bai, o terasa generoasa si doua balcoane.
Living-ul, o incapere larga si foarte bine luminata este numai bun pentru a-ti petreci timpul liber, profitand de spatiu si de geamuri inalte, dar si pentru o cina impreuna cu familia sau prietenii, datorita pozitiei excelente a dining-ului, care este amplasat foarte aproape de bucatarie.
Bucataria, poate unul dintre cele mai importante locuri ale unei case, este si ea atent mobilata si utilata, la cele mai inalte standarde, in articole din lemn.
Celelalte 3 camere sunt potrivite pentru a fi transformate in dormitoare, sau poti strecura un birou, sau sa-ti creezi o biblioteca - toate in functie de preferintele si nevoile tale.
O sa gasesti in fiecare incapere un mediu curat in finisaje de calitate, compact, cu spatiu suficient pentru paturi si pentru dulapuri. Spatii de depozitare se mai gasesc si in alte zone ale casei, perfect pozitionate, fiecare cu utilitatea specifica zonei.
Baile apartamentului sunt impecabile si dotate ultramodern, ele sunt aferente fiecarui dormitor.
Te bucuri de mai mult confort datorita spatiilor vitrate mari, cu tamplarie din lemn , aerul conditionat centralizat, ai acces la internet, cablu tv si telefon.
Imobilul dispune de ascensor, paza 24/24, parcare subterana.
Apartamentul se situeaza intr-o zona foarte accesibila a Capitalei, la doar 3 minute de statia de metrou Aviatorilor. Ai acces la metru sau linii de autobuz si la doua mari bulevarde din nordul Bucurestiului - Calea Dorobantilor si Bulevardul Aviatorilor. Gasesti la 5 minute departare Parcul Herastrau si mai ai in zona restaurante, hoteluri sau filiale de banci.
Apartamentul poate fi achizitionat ca locuinta sau chiar in vederea unei investitii, acesta avand posibilitatea de a fi inchiriat astazi pentru o chirie lunara decenta pentru zona aceasta. Acesta se vinde impreuna cu un garajul independet care poate acomoda o masina!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare